banner333

banner309

Kürtün'e Halkbankası Lazım.

S.S Kürtün Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin yıllık Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Kürtün 06.04.2017, 18:19
Kürtün'e Halkbankası Lazım.
banner400

KÜRTÜN’E HALKBANKASI AÇILMALI

S.S Kürtün Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin yıllık Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Bölge Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Başkan Yardımcısı Murat Gümrükçü, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Kürtün Kaymakamı Mehmet Durgut, Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat, Ticaret İl Müdürü Mürsel Yaşar, Kooperatif Başkanı Erkan Temiz ve Kooperatif üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kürtün Mahmut Oltan Sungurlu Tesisleri salonunda gerçekleştirilen ve Kooperatif üyelerinin talep ve önerilerinin masaya yatırıldığı toplantıda taleplerin en başında ise Kürtün ilçesine Halkbankası şubesinin açılması yer aldı.

Genel Kurulda konuşan GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Kooperatif’in yeni kurulmasına rağmen çok güzel çalışmalara imza attığını bu güzel çalışmaların artarak devam edeceğine inancının tam olduğunu söyledi. Kürtün esnafının ve ticaret erbabının talep ve isteklerini her zaman önemsediklerini belirten Başkan Akçay, ‘’Bu zor coğrafya’da kısıtlı imkanlar içerisinde esnaflık değerlerine bağı kalarak vatandaşlara hizmet sunmak gerçekten çok önemli bir meziyet. Onun için sizler hizmetin en iyisini ve en güzelini hak ediyorsunuz.Kürtün’de önemli bir ticari potansiyel var. Talep ettiğiniz üzere inşallah Halk bankamızın Kürtün şubesinin açılması için de bizlerde üzerimize düşen desteği vermeye hazırız’’ dedi.

15 YILLIK KİRASINI VERMEYİ TAAHHÜT EDİYORUM

Genel Kurulda konuşan Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat ise Kürtün esnafı banka işlemleri için Torul ve Gümüşhane deki şubeleri kullanıyor. Kürtün Belediye Başkanı olarak hepinizin huzurunda sizlere bir söz veriyorum. Eğer Halk Bankası Kürtüne şube açarsa Banka şubesinin 15 yıl boyunca kira masrafını ben kendim karşılayacağım.Artık Kürtünlü esnafımızda vatandaşımızda banka işlemleri yapmak için başka ilçeye veya şehir merkezine gitme zahmetinden kurutulmalıdır’’dedi.

KÜRTÜNÜN POTANSİYELİ VAR

Kürtün Kaymakamı Mehmet Durgut ise Kürtünde Kamu’da çalışan personel sayısının 400 e yakın olduğunu esnafın ve halkında taleplerini göz önüne aldığımızda Kürtüne Artık Halkbank şubesinin açılması gerektiğini yapılan girişimler ve bu güzel taahhüt neticesinde de inşallah yetkililerimizin bu talebimizi yerine getireceğini düşünüyorum dedi.

Genel Kurul Toplantısı dilek ve temennilerin sunulması ile son buldu .

Yorumlar (1)
Orhan 7 yıl önce
çok iyi düşünüymüş ilçemize ve ilimize katkısı olur .teşekkürler
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44