banner333

banner309

Oytun hoca 'O Ses Türkiye'ye veda etti

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasına katılan ve beyefendiliği ve mütevaziliğiyle milyonların gönlünü kazanan, 'Gümüşhaneli' dedirttiren Grup Canca solisti, müzik öğretmeni Oytun Elaman, çeyrek final çapraz düelloda yarışmaya veda etti.

Kültür Sanat 25.01.2019, 15:07
Oytun hoca 'O Ses Türkiye'ye veda etti
banner400

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasına katılan ve beyefendiliği ve mütevaziliğiyle milyonların gönlünü kazanan, 'Gümüşhaneli' dedirttiren Grup Canca solisti, müzik öğretmeni Oytun Elaman, çeyrek final çapraz düelloda yarışmaya veda etti.

Yarışmaya Murat Boz’un takımında başlayan ve geçtiğimiz hafta Hadise’nin takımına aldığı Elaman, dün yayımlanan bölümde Seda Sayan'ın takımından Alper Tunga ile yarıştı.

"Aşk ne demek bilen var mı?" adlı parçayı seslendiren Elaman’ın rakibi Alper Tunga ise "Child in time" adlı parçayı seslendirdi. Salonda bulunan seyircilerin yaptığı oylama sonucunda Oytun Elaman yüzde 41 oy alırken, rakibi Alper Tunga ise yüzde 59 oy alarak bir üst tura çıktı.

Yarışmanın neticelenmesinin ardından sosyal medyada yaptığı ilk paylaşımda "Sonuç ne olursa olsun Türkülerimizi, Şarkılarımızı söylemeye devam edeceğim, ayrıca bu bir son değil aksine başlangıçtır" ifadelerini kullanan Elaman'a yüzlerce yorumla destek yağdı.

Yorumlardan bazılarında şu ifadeler kullanıldı:


"Adam adam adam .... sen gönlümüzde şampiyonsun harika söyledin o kadar duygulu söyledin ki mest olduk ama seyirci yırtılan bir ses tonundan hoşlanıyormuş napalim seviyoruz seni yüreği güzel arkadaşım" 

"Yolunuzda bahtınizda açık olsun.Bence siz kaybetmediniz bilakis birçok insanların gönüllerini kazandınız.Gümüşhane'mizi güzel bir şekilde temsil ettiniz.Siz durusunuzla sesinizle zaten birincisiniz...

"Değerli gönül dostlarım" başlığıyla bir açıklama yapan Elaman, "O Ses Türkiye serüvenimiz bugün itibariyle son bulmuştur. Bu yola girmemde büyük destekçilerim olan aileme ve siz gönül dostlarıma canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Bu bir yarışma, mutlaka kazananı olduğu gibi kaybeden de olacaktır. Ancak ben elendim diye kaybettiğimi düşünmüyorum. Bu yarışmadaki en büyük hedefim 1.olmaktan çok sizin gönüllerinizde bir köşede yer edinebilmekti. Bugün bu hedefime ulaştığımı düşünüyorum. Belki yarışmadan elenerek hayattan bir gol yemiş olabilirim ancak sizin gönüllerinizde bir yer edinerek bu maçı kazandığımı düşünüyorum. Gümüşhaneli olmaktan, her platformda güzel memleketim ve insanlarının adını duyurmaktan onur ve gurur duydum. Yeni hedeflerim için çalışmalarım tüm hızıyla devam edecektir ve sizin desteklerinize her zaman ihtiyacım olacaktır. Güzel memleketimizin altın kalpli insanları iyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (1)
gümüşhaneli 5 yıl önce
güzel bir ses egitimlide ama sms ve yarışma ile sanatcı olunamayacagını bilmeli idi işte bir rüya bitti ,önceki yarışmalarda 2 .olanlarında yarısı bitti , bir kac gün ilgi alaka görür sonra hayat devam ediyor. kaldıgı yerden devam eder
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38