banner333

banner309

Ömür Dediğin yine Gümüşhane'de

TRT ekranlarından yayınlanan ve büyük beğeni toplayan ‘Ömür Dediğin’ adlı programın yapımcı ve yönetmeni Zeliha İlhan Doymuş, yeni bölüm çekimleri için Gümüşhane’ye geldi.

Kültür Sanat 04.10.2018, 13:58
Ömür Dediğin yine Gümüşhane'de
banner400

TRT ekranlarından yayınlanan ve büyük beğeni toplayan ‘Ömür Dediğin’ adlı programın yapımcı ve yönetmeni Zeliha İlhan Doymuş, yeni bölüm çekimleri için Gümüşhane’ye geldi.

Merkeze bağlı Dörtkonak Köyü sakinlerinden Mehmet Yücel Ergin’in daveti üzerine Gümüşhane’ye gelen Doymuş ve ekibi ilk olarak Karaca Mağarası ve Süleymaniye Mahallesi, Sema Doğan Parkı ve Torul Cam Terası gezecek.

Şehir merkezinde 2 gün kalacak olan Doymuş, beraberindeki teknik ekipler birlikte Dörtkonak köyünde Niyazi Sadık'ın çekimlerini gerçekleştirecek.

Program yapımcılarının Gümüşhane’ye davet eden Ergin, köyünün geçmişini geleceğe taşıma heyecanı içerisinde olduğunu belirterek, “Bu heyecanın verdiği çalışma gayreti ile TRT ekranlarında yayınlanan Ömür Dediğin programı heyecanıma heyecan ekledi. Yaşlanmayan yaşlıların çok olduğu köyümün sizleri de fazlası ile heyecanlandıracağını düşünüyorum. Dinlerken zamanın nasıl geçtiğinin farkına varmayacağınız yorgunlukla karışık, mutlulukla barışık yarım asrı devirmiş bu öyküleri vesileniz ile, dünyaya duyurmak istiyorum. Ömür dediğin kimine göre 3-5 gün kimine göre doldurmakla bitmeyen yıllar. Ömür dediğin ekibi hayata farklı ömürlerden bakmak için sizleri enfes bir manzaraya, huzura, mutluluğa ve asırlık ömürlerin varlığına sahip buyurun Dörtkonak köyüne” dedi.
 

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38