banner333

banner309

Minik Yürekler Anneler İçin Çarptı

Şubat ayında "Sevgi", Mart ayında, "Kahramanlık", Nisan ayında "Çocuk" ve Mayıs ayında "Anne" temalı şiir dinletisi izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Kültür Sanat 04.06.2015, 08:33 04.06.2015, 08:35
Minik Yürekler Anneler İçin Çarptı
banner400
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her ay farklı bir tema ile hazırlanan şiir dinletileri, Mayıs ayında "Anne "teması ile düzenlenerek sona erdi.

Gazipaşa Ortaokulu ve Dumlupınar Ortaokulu'nun koordinasyonluğu ile tüm ilkokul ve ortaokul kurumlarının katılımıyla 17 öğrenci sahnede şiir ve türkü söyleyerek salondakilere duygulu anlar yaşattı. 

Minik öğrencinin anneye dair söyledikleri duygu dolu şiirleri ile salondaki misafirler gözyaşlarını tutamadı.

Programın anlamını en iyi vurgulayan etkinlik ise yetim bir çocuğun yaşantısını anlatan "Sol Yanım Acıyor Anne" isimli şiirini okumak için Işıl Sema Doğan İlkokulu öğrencisi Elif Gülcan Doludizgin'in sahneye çıkmasıydı. Minik Elif Gülcan'ın şiiri yaşıyormuşçasına duygulu okuması, salondaki izleyicilere de duygulu anlar yaşattı. 

Duygulu anların yaşandığı etkinlikte emeği geçen öğrenciler; Nesibe Gözün Yusuf Çiftçioğlu İlkokulu, Esma Duru Ertop, Mutlucan Demirci Gazipaşa Ortaokulu, Elif Özdemir, Elif Gülcan Doludizgin Işıl Sema Doğan İlkokulu, Hacer Soydaş Tekke Ortaokulu,Mervenur İnanberi, Gizem Ergün Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Doğukan Aydın, Mesut Aslankılıç Fezipaşa Ortaokulu, Nazlıcan Şeker Atatürk Ortaokulu, Nisanur Çilenk, Sehernaz ve Nazlıcan Hapencioğlu Dumlupınar Ortaokulu, Fatma Zengin Özel Bahar Ortaokulu ve Ceren Çalışkan, Özur Ceylan Aysın Rafet Ataç İlkokulu. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir programına İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mesut Olgun, İbrahim Taş, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul- Kurum müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45