banner333

banner309

Gümüşhaneli Öğretmen O Ses Türkiye'de !

Tv 8’de yayınlanan ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katılan Gümüşhaneli müzik öğretmeni Grup Canca solistlerinden Oytun Eleman, performansıyla 4 jüri üyesini de mest ederken, ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, ‘Ciğerimizi deşen ses böyle olur’ yorumunu yaptı.

Kültür Sanat 15.10.2018, 10:58 15.10.2018, 11:02
Gümüşhaneli Öğretmen O Ses Türkiye'de !
banner400

Tv 8’de yayınlanan ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katılan Gümüşhaneli müzik öğretmeni Grup Canca solistlerinden Oytun Eleman, performansıyla 4 jüri üyesini de mest ederken, ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, ‘Ciğerimizi deşen ses böyle olur’ yorumunu yaptı.

TV 8’de yayınlanan ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katılan Gümüşhaneli müzik öğretmeni Grup Canca solistlerinden Oytun Eleman, performansıyla 4 jüri üyesini de mest ederken, ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, ‘Ciğerimizi deşen ses böyle olur’ yorumunu yaptı.

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul’da çekimi gerçekleştirilen program bu gece yayımlandı. TV 8 ekranlarının en beğenilen yapımlarından birisi olan programa katılan Eleman’a, Grup Canca üyeleri Gürkan Gürses, Oğuzhan Çakır ve Jova Grup Sahibi Akif Akbulut eşlik etti.

Programda ilk sahnesinde Kıvırcık Ali ve Kubat gibi çok sayıda ünlü sanatçı tarafından seslendirilen ‘Al Ömrümü’ adlı parçayı okuyan Eleman, Seda Sayan, Beyazıt Öztürk, Hadise ve Murat Boz’dan oluşan jüri üyelerinin tamamı türkü bitmeden döndü.

Sahne öncesinde normal hayatından fotoğraflar ve videolar eşliğinde yarışmaya niçin katıldığını açıklayan Eleman, özellikle eşinin yoğun isteklerini kıramadığını belirterek çok heyecanlı olduğunu söyledi.

“Altın kalpli insanların şehri Gümüşhane’de katılıyorum” dediği anda salonu dolduran herkes alkış kıyameti koparırken programın yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı yengesinin de Gümüşhaneli olduğunu, Murat Boz geçtiğimiz yıl Gümüşhane’de konser verdiğini ve ‘Efsane seyircisi var’ sözleriyle çok etkilendiğini söylerken Beyazıt Öztürk ise yıllardır Gümüşhane’ye gelemediğini Eleman’ın ‘müthiş’ bir performans sergilediğini söyledi.

Evli ve 1 çocuk babası olduğunu, Gümüşhane’de 100’e yakın çocuğa bağlama öğrettiğini kaydeden Eleman, Beyazıt Öztürk’ün ‘Gümüşhane türküleri söyler misin?’ talebini de ‘İnşallah ilerleyen bölümlerde olur’ diye cevaplandırdı.

Tam yarışmaya devam edeceği jüri üyesini söyleyeceği sırada reklama giren ve program boyunca tanıtımlar verilerek en sona bırakılan Eleman, ünlü sanatçı Murat Boz’u seçerek yarışmaya bundan sonra o ve takımıyla birlikte devam etme kararı verdi.

Sahne performansı ve Anadolu’nun öz evladı olmasının verdiği tevazusuyla hemen dikkat çeken Eleman, Murat Boz kararında eşinin de telkinleri olduğunu söyledi.

Sahneden indikten sonra kuliste kendisine eşlik eden arkadaşlarıyla sevincini paylaşan Eleman, ‘Dört jüri üyesini de döndürdün’ sorusunu, ‘Çok mutluyum. Elimden geleni yaptım. Açıkçası dördünün dönmesini beklemiyordum. Mutlaka biri döner diyordum ama büyük sürpriz oldu bana da’ diye cevaplandırdı.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37