banner333

banner309

Gümüşhaneli Genç Yazar’ın Araf Rüzgarı Şiir Kitabı Beğeni Topladı.

Şiran ilçesi Aksaray köyünden olan 24 yaşındaki Şair Demet Bölükbaşı’n ilk şiir kitabı Araf Rüzgarı okuyucularıyla buluştu.

Kültür Sanat 14.04.2016, 09:27 14.04.2016, 09:31
Gümüşhaneli Genç Yazar’ın Araf Rüzgarı Şiir Kitabı Beğeni Topladı.
banner400
 Demet Bölükbaşı’n şiir kitabıyla ilgili açıklamada;

Öncelikle dile getirmek istediğim kitabın ismidir.

‘Araf’ adlı şiir kitabı, arada kalmışlığın benliğimize oynadığı oyunlardandır. Sayısız yaşanan olaylar, bizleri şuursuzluğa sürükleyerek beynimizi uyuşturmaya neden oluyor. Bende olduğu gibi…
Kitap bitiminin ardından karasız kaldığım anlarda buldum kendimi. Saatlerce kitaba vereceğim adını düşündüm. Hayatımda en zor karar verdiğim zaman dilimlerindendi beklide. Sersemlediğim anlarda bir an düşünerek, ‘şu anımı yaşatmalı kitabın adı’ dedim ve o an hangi ruh halindeysem ona karar vererek’ Araf’ da karar kıldım. Ardından bir oh çekerek beni yansıtan en keskin isim olduğuna karar verdim. Eminim ki sizin de iki arada bir dere de kaldığınız zaman dilimlerle dolu hayatınız. Uzun yıllardır yazmama rağmen kaç kez yazdıklarımı olmadı diyerek karaladığımı bir kenara kaldırdığımı biliyorum hatta şuan bile hala aynıyım. Her yeni gün farklı bilgiler öğreniyoruz ve yeni hayat hikâyesi görüyoruz. Görmüş olduğumuz her şey biraz daha ileriye sürüklüyor izleri, her yeni günle yeni ufuklara açılıyoruz birer birer.
Kitabımda bulunan her şiir o anki ruh hali, düşüncesi ile yazılmıştır. Duygu ve sevgiyle yazılan mısralar kondurdum küçük sayfalarıma.
Okuyarak bana hak vereceğinizi düşünüyorum.
Şimdiden okuyan herkese teşekkürler.
Kitap kokmalı o güzel eller.

Okuyucularımdan olumlu tepkiler almak beni mutlu ediyor. www.Kitapyurdu.com  adresinden arama yerine DEMET BÖLÜKBAŞ yazarak indirimli sipariş verebilirsiz., dedi.

http://www.kitapyurdu.com/kitap/araf-ruzgari/392235.html&filter_name=araf%20r%C3%BCzgar%C4%B1


İLETİŞİM BİLGİLERİ
instagram.com/demetbölükbaş
facebook.com/demetbölükbaş

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37