banner333

banner309

Gümüşhane Belediyesi'nden Burak Kut ve Sevcan Orhan Konseri

Gümüşhane Belediyesi Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde, 26 Ekim 2013 Cumartesi günü saat: 18:00'da Zafer Meydanında, Burak Kut ve Sevcan Orhan'ın katılacağı bir konser düzenliyor.

Kültür Sanat 24.10.2013, 18:08 24.10.2013, 18:10
 Gümüşhane Belediyesi'nden Burak Kut ve Sevcan Orhan Konseri
banner400

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baddal Bayar Konserle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:  "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Zafer Meydan'ında Belediyemiz tarafından, Koza Altın İşletmeleri A.Ş'nin sponsorluğunda düzenleyeceğimiz konser saat 18:00' da başlayacaktır. Konserde Türkiyenin önde gelen sanatçılarından Burak Kut ve Sevcan Orhan güzel şarkı ve türküleriyle Halkımıza hoş bir gece sunacaktır.Bütün Gümüşhaneli hemşerilerimizi Zafer Meydanı Konser alanına davet ediyoruz. Koza Altın İşletmeleri A.Ş'ye de desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (5)
hakan 10 yıl önce
kuşburnu festivaline davet ettiğiniz sanatçıların parasını verdinizmi ? verdi iseniz ne kadar verdeiniz. . kimlewrin parasını verdiniz . vermediklerinize ne dediniz. ?? ...bunlara gelince kesenin ağzı sonna kadar açılıyor . ama gümüşhaneli sanatçıların hala parasını almayanlar var . takdiri hemşerilerime bırakıyoruz...
meral 10 yıl önce
gümüşhaneli sanatçıların hak ettiği patayı vermeyen .belediye . ne olduda milyarara mal olan bu sanatçılara gümüşhaneye getiriyor .yoksa gümümü buldu . hazinemi çıkardı....
zeynep 10 yıl önce
gümüşhaneli sanatçıların parasını vermekten aciz olan belediye .başka sanatçılara geldinmi rahatlıkla sponsör buluyor .secimlerde burak sevcan orhondan oy alırlar artık ...işte bunların milyetciligi bu parayı buldunmu artis manken popçu rakcı .gümüşhane kültürünü yok saymak ..
sadık 10 yıl önce




aşık devai



aşiklari siz kiymatsiz san mayin
değerimiz bilen bizi çağirsin
poptu repti buna hiç aldanmayin
türkümüzde hisse alan çağirsin

bizim sazimizda bayrak vatan var
şehitler anilir olur bahtiyar
bizi bilsin bizim gibi olanlar
türkse türkü gibi olan çağirsin

marşimizla deriz biz bu devleti
baştaci etmişiz biz bu millett.i.
bizimle özleşen cumhuriyeti
sazda türküsünde bulan çağirsin

devai yem boyun bükmez katlanmaz
zehir satan fikir asla tatlanmaz
dansöz popçulara bayram kutlanmaz
bizi özde milliyetçi kalan çağirsin

aşik devai
fatma ersoy 10 yıl önce
Yazık gerçekten çok yazık,bizim sanatçılarımiza değer verilmiyor..İnsanların baskılari yüzünden sadece konsere çağırıyorlar,sonra paralarını vermiyorlar..Böyle bir yönetmelik olmaz olsun..
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34