banner333

banner309

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den Gümüşhanelilere Duyuru

Türk sinemasının son dönemdeki güldüren yüzlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrolünde oynadığı 'Ailecek Şaşkınız' adlı film tüm Türkiye ile aynı anda Gümüşhane'de gösterime girecek. 

Kültür Sanat 02.03.2018, 11:00
Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den Gümüşhanelilere Duyuru
banner400

Türk sinemasının son dönemdeki güldüren yüzlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrolünde oynadığı 'Ailecek Şaşkınız' adlı film tüm Türkiye ile aynı anda Gümüşhane'de gösterime girecek. 

Sanatçılar Kural ve Cemcir, Gümüşhane için özel bir video yayımlayarak tüm Gümüşhanelileri Sema Doğan Parkı Sinemalarına davet etti.

Kural ve Cemcir, sosyal medya aracılığıyla yayımladıkları videoda "2 Mart'ta tüm Türkiye'de sinemadayız. Ama özellikle Gümüşhane'de Sema Doğan Parkı Sinemalarındayız, bekleyin geliyoruz" mesajını gönderdi.

Hazırlığı 13 ay süren filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir üstlendi. Aydemir, filmini “Daha önceki filmlerin dışında, diğer hiçbir filme benzemeyen farklı bir film” olarak nitelendirdi.

Yapımcılığını Murat Cemcir ve Necati Kocabay’ın gerçekleştirdiği filmde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Saadet Işıl Aksoy, Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu, Bihter Dinçel, Çağlar Ertuğrul, Mustafa Alabora gibi Türk sinemasının dev isimleri oynadı.

Filmin konusu şöyle:

“Babasının şirketinin başına geçerek CEO’luk görevini üstlenen Ferhat şımarık bir adamdır. Hala çocuksu yapısıyla dikkat çeken Ferhat'ın sağ kolu ise onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhan'dır. İkili çalışanlarına pek de nazik davranmamaktadır. Günün birinde şirket çalışanlarına yemek servisi için gittikleri bir restoranda, restoran sahibiyle dostluk kurarlar. Restoran sahibinin kızı Elif'e gönlünü kaptıran Ferhat, deliler gibi aşık olur. Ancak Elif narin ve saf bir genç kız değildir. Özel eğitimler ve üstün hizmetlerle dolu kariyeri, sert karakteri ve kıvrak zekası, Ferhat'ı bir hayli zorlayacaktır...”

2 Mart'ta gösterime girecek film günde 5 seans halinde 11.15, 13.30, 15.45, 18.15 ve 20.30 saatlerinde gösterime girecek. Komedi türündeki film 1 saat 48 dakika sürecek.

Öte yandan "Ailecek Şaşkınız" filmiyle birlikte Sema Doğan Parkı Sinemalarında bir başka beklenen film olan ve 16 Şubat'ta vizyona giren "Hadi be oğlum" filmi de 5 seans olarak gösterime girdi. 

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09