banner333

banner309

Sivil Toplum Basın Açıklaması

Ak Parti İl Başkanı Sn. Celalettin KÖSE toplumda farkındalık oluşturmak amacı ile düzenlenen “Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri” organizasyonu hakkında açıklamalarda bulundu.

Köse 07.12.2016, 18:42 07.12.2016, 18:47
Sivil Toplum Basın Açıklaması
banner400
Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri
Ak Parti İl Başkanı Sn. Celalettin KÖSE toplumda farkındalık oluşturmak amacı ile düzenlenen “Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri” organizasyonu hakkında açıklamalarda bulundu.
“Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı olarak, güçlü bir Türkiye’nin ancak güçlü bir sivil toplum anlayışı ile mümkün olabileceği düşüncesiyle “Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri” organizasyonunu hayata geçirmiş bulunmaktayız. Sivil Topluk Kuruluşlarına olan ilgiyi arttırmak, sivil toplumun öneminin altını çizmek ve toplumsal birlikteliği güçlendirmek adına düzenlediğimiz bu organizasyon kapsamında ülkemizin dört bir yanında ve uluslar arası arenada faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının projelerini ödüllendireceğiz.
Organizasyona aday olan Sivil Toplum Kuruluşlarının projeleri, İnsan Hakları, Kültür ve Sanat, Eğitim, Kadın, Sosyal Sorumluluk, Yardımlaşma/İnsani Yardım, Hayvan Hakları, Çevre, Bilim ve Teknoloji, Gençlik ve Spor olmak üzere 10 kategoride yarışacak. Ayrıca yılın en etkili sivil toplum projesine, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız “RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÖZEL ÖDÜLÜ” takdim edilecek. Özel ödüller kapsamında “En İyi Mikro Proje” ve “En Özgün Yardım Projesi” adında iki ödül daha verilecek. Tüm Sivil Toplum Kuruluşları projeleri ile ödüllere aday olabilecek veya vatandaşlarımız ödül almasını istedikleri projeleri aday gösterebilecek.
Başvurular 1 Aralık – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında “siviltoplumgucluturkiye.com” adresinden gerçekleştirilecek ve 1 Ocak – 10 Ocak 2017 tarihleri arasında jüri tarafından değerlendirmeye tabi tutulacak. Ödüller, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn. Binali YILDIRIM’ın Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geleceği programda sahipleri ile buluşacak.” 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39