banner333

banner309

Köse'nin İmarı Yeniden Yapılıyor !

Köse Belediyesi tarafından başlatılan imar planı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Köse 29.06.2013, 12:22
 Köse'nin İmarı Yeniden Yapılıyor !
banner400
Köse Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan imar planı çalışması ile ilgili bilgi veren Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün;
 
" İlçemizin daha modern bir kent olarak büyüyebilmesi için başlatılan İmar Planı çalışmasında sona yaklaşıldı. Bu kapsamda Geoteknik Müh.Son.Har.İnş.Mak.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti. yaptırılan Jeolojik-Jeoteknik araştırma çalışmaları sona erdi. İlçemizin değişik yerlerinde açılan (41) adet kuyudan alınan numuneler Ankara'ya götürülüp yapılacak deney sonuçları sonrası İller Bankası Genel Müdürlüğüne teslim edilecek. Çıkacak rapor sonucu şehir plancısı tarafından imar planlarımıza işlenerek uzun yıllar kullanılacak bir İmar Planına sahip olmuş olacağız. İnşşat yaptıran her vatandaşımız artık jeolojik etüd çalışması yaptırmak zorunda kalmayacak.
Çalışmanın yarısının hibe olarak İller Bankasınca karşılanmasını sağlayan Milletvekilimiz Sayın Feramuz Üstün'e teşekkür ederim. Sırada atıksu arıtma tesisimiz kaldı, önümüzdeki günlerde ihalesi gerçekleşecek olan arıtma tesisimizde yapılması ile alt yapı sorunu olmayan bir İlçeye sahip olacağız inşallah. Sürdürdüğümüz çalışmalarda her zaman bize destek olan değerli Milletvekillerimiz Sayın Doç.Dr. Kemalattin Aydın'a ve Sayın Feramuz Üstün'e teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 




Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45