banner333

banner309

Köse'de Spor Alanları Hızla Tamamlanıyor

Köse'de Spor Alanları hızla tamamlanıyor.

Köse 04.07.2013, 09:15
Köse'de Spor Alanları Hızla Tamamlanıyor
banner400
 Köse İlçesinde yapımı devam spor alanları ile ilgili bilgi veren Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün;

" İlçemizde; Kapalı Spor Salonu, Kapalı Halı Saha ve Sağlıklı Yaşam Yolu isimli bir yürüyüş adet yürüyüş yolu yapımı hızla devam etmektedir. Kalkınma Bakanlığımızın desteklediği SODES projesi kapsamında yarısı hibe olarak yapılan halı sahamız özellikle kış aylarında gençlerimizin gönüllerince maçlar yapacağı bir spor alanı haline getirilmektedir. İçerisinde oluşturulacak cafe ve hemen yanı başında bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı ile de yaz aylarında çok amaçlı olarak kullanılacak bir tesis olacaktır. Yapımı devam eden tesisimiz ramazan ayı içerisinde tamamlanarak hizmete açılacaktır.

Gençlik ve Spor İl müdürlüğümüz ile sürdürdüğümüz koordineli çalışmalar sonrasında İlçemize kazandırdığımız spor salonunun yapımı hızla devam etmekte olup, Eylül ayı içerisinde tamamlanarak hizmete açılacaktır. İlçemizde devam eden güreş kurslarının yanı sıra atletizm alanında da çalışmalara hız verilerek gençlerimizin kötü alışkanlıklar yerine spor ahlakı ile yetişmesine katkı sağlayacağı gibi güreş heveslisi gençlerimizin ileriki yılarda İlimizi ve Ülkemizi temsil edecek başarılara da imza atacaklarına yürekten inanıyorum.

Özellikle bayanlarımızın spor yapacağı bir alanı olmayan İlçemizde Köse Deresi kenarında oluşturduğumuz sağlıklı yaşam yolu ile bayanlarımız günün belli saatlerinde hem yürüyüşlerini yapacak hemde uygun alana konulacak fitnes aletleri ile de sporlarını yapabileceklerdir.

Spor Alanlarımızın yapımında emeği geçen başta Sayın Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz’a, Gençlik Ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç’a, Valimiz Sayın Dr. Yusuf  Mayda’ya, Milletvekillerimiz Sayın Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve Sayın Feramuz Üstün’e, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğümüz ile Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. İlçemiz halkına hayırlı olsun " dedi.




Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38