banner333

banner309

Köse Kaymakamı, çalışmaları ile vatandaşın gönlünü kazandı.

Gümüşhane’nin Köse ilçesine geçtiğimiz aylarda atanan kaymakam Mustafa Duruk, yaptığı başarılı çalışmalar ile vatandaşın gönlünü kazandı.

Köse 03.03.2017, 16:54
Köse Kaymakamı, çalışmaları ile vatandaşın gönlünü kazandı.
banner400

Gümüşhane’nin Köse ilçesine geçtiğimiz aylarda atanan kaymakam Mustafa Duruk, yaptığı başarılı çalışmalar ile vatandaşın gönlünü kazandı.

İçişleri Bakanlığı’nın 30 Kasım 2016 tarikli müşterek kararnamesi ile Aksaray İli Güzelyurt Kaymakamı iken Köse Kaymakamlığına atanan Mustafa Duruk ilçede yaptığı çalışmalara ile göz dolduruyor.

 Kaymakam Duruk’tan TEOG Duyarlılığı

Eğitime verdiği önemi her ortamda öne çıkartan Duruk, Köse genelinde TEOG sınavına girecek öğrenciler ile yakından ilgilenip evlerinde ziyaret ediyor, başarılı öğrencileri ödüllendiriyor. Eğitim alanında gösterilen başarı ve başarısızlıkları yakından takip ederek, ilçenin yakalamış olduğu başarı grafiğini yükselmek isteyen Kaymakam Duruk, haftanın 3 günü TEOG sınavına girecek tüm öğrencileri yalnız bırakmıyor. Öğrencilerin çalışma ortamlarını inceleyerek başarının artması noktasında tüm imkânların seferber eden Kaymakam Mustafa Duruk, ailelere büyük görev düştüğünü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan TEOG yetiştirme kurslarına gereken katılımın sağlanması gerektiğini söyledi.

İlçedeki okullarda açılmış olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) kurslarını sürekli olarak denetleyen Duruk, öğrencilere zamanı iyi kullanmalarını, bol bol test çözerek, soru çözme pratiğini geliştirmeleri önerisinde bulundu. Öğretmenlerden kursların ve katılan öğrencilerin durumu ile ilgili bilgiler alan Duruk, TEOG sınavına katılacak bütün öğrencilere başarılar diledi.

Dur Durak Bilmiyor

Her hafta Çarşamba günleri beraberinde ilçede görev yapan bütün kurum müdürleriyle birlikte köylerde halk toplantıları düzenleyen Kaymakam Mustafa Duruk, Devlet ve Halk bütünleşmesinin en etkili olduğu bu toplantılarda vatandaşlarının istek ve şikâyetlerini yerinde çözüme kavuşturuyor.  Toplantı sonunda beraberindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetiyle birlikte yardıma muhtaç ailelere çat kapı yaparak sorunları yerinde tespit ediyor.

Akşamları Sporda Buluşuyor

Köse Kaymakamı Duruk;  Köse İlçesinde görev yapan daire amirleriyle birlikte sportif alanda farkındalık oluşturmak amacıyla haftanın 3 günü Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda Voleybol, Futsal, Basketbol, Masa Tenisi ve Koşu yaparak Köse halkın kahvehane alışkanlığından spor alışkanlığına geçişi için örnek olmaya devam ediyor.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37