banner333

banner309

Devlet-Millet El Ele Hedef Yeni Türkiye Toplantılarının 53.Sü Köse'de Yapıldı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, "Devlet- Millet el ele hedef Yeni Türkiye" toplantılarının 53.sünü Köse ilçesinde düzenledi.

Köse 12.01.2015, 08:14 12.01.2015, 08:17
Devlet-Millet El Ele Hedef Yeni Türkiye Toplantılarının 53.Sü Köse'de Yapıldı
banner400
Milletvekili Kemalettin Aydın, yaptığı açıklamada Köse'nin bütün sorunlarının dinlendiğini ve gerekenin yapılacağını söyledi.

Aydın şu ifadeleri kullandı: " Köse'mizin sorunları bizzat dinledik. Sulama ve içme suyu problemlerini aldık ve gerekeni yapacağız. Bununla ilgili hem il müdürlüklerinde hem de bakanlılarda Ankara'da gerekli konuları an be takip edeceğiz. 8 yıllık milletvekilliği hayatımızda yaptığımız gibi şimdi de muhtarlarımızın isteklerini karşılamak onlar için devletten alınması gereken ne varsa tüm imkanları seferber ederek gerekli olanın temini için elimizden gelen gayreti göstereceğiz..."


Aydın, bu hafta 52.si ve 53.sünün düzenlendiği , "Devlet- Millet el ele hedef Yeni Türkiye" toplantılarının devam edeceğini de söyledi.

Aydın'a Köse'de yapılan toplantıda şu isimler de eşlik etti: Köse İlçe Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, Belediye Başkanı Şerif Aygün, Köse Özel idare Müdürü Serdal Çetinkaya, Ak Parti Köse İlçe Başkanı Tayfun Babür ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Köse İl Genel Meclis Üyesi Tuncay Taşdemir, Belediye Meclis Üyeleri, Ziraat odası Başkanımız Muhammet Babür, Minibüs Kooperatif Başkanı Ayhan Demir, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Tayfun Kalkan, Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı İmdat Kesler, Yuvacık köyü muhtarı Muhammet Bulut, Övünce köyü muhtarı Recai Semis, Örenşar köyü muhtarı Ercan Taşkın, Kayadibi köyü muhtarı Adem Alkan, Özbeyli köyü muhtarı Dursun Ali Fidan, Yaylım köyü muhtarı Dursun Ali Demir, Subaşı köyü muhtarı Salih Meral, Salyazı köyü muhtarı Savaş Meral Gökçe, köyü muhtarı Alikemal Baş, Kabaktepe köyü muhtarı Şeref Türkel, Bizgili köyü muhtarı Zülhami Şahin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Musa Ateş, eski merkez ilçe Başkanı Lokman Yıldırım, Eski Ak Parti Kelkit Gençlik kolları Başkanı Özkan İncir ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyesi Mustafa Gürbüz ...



Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11