banner333

banner309

Başkan Aygün'den teşekkür ve kutlama

Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün geçirdiği rahatsızlık sonrası bir teşekkür mesajı ve ramazan bayramı dolayısıyla da bir kutlama mesajı yayınladı.

Köse 04.07.2016, 18:11 04.07.2016, 18:13
Başkan Aygün'den teşekkür ve kutlama
banner400

Başkan Aygün, "Geçirdiğim rahatsızlık sonrasında tedavi gördüğüm KTÜ Farabi Hastanesi Tıp Fakültesinde bizden ilgilisini esirgemeyen doktorlarımıza ve sağlık ekibine, bizleri ziyaret ederek moral veren, telefon ve mesajlarla geçmiş olsun dileklerini ve dualarını sunan, tüm hemşehrilerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Aygün Ramazan Bayramı kutlama mesajında ise Ramazan Bayramı'nın milli ve manevi değerlerin yaşatıldığı, hoşgörü ve birlikteliğin ön plana çıkarıldığı bir bayram temennisinde bulundu.

Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün mesajında, "Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına veda ederken, mükafat günü olan Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, milletlerin ve ümmetlerin tarihindeki önemli gün ve olayların zamanı gelince coşku ve sevinç içerisinde kutlanılan günlerdir. Milli ve manevi değerlerimizi yaşattığımız, hoşgörü ve birlikteliğimizi ön plana çıkararak idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı da bu müstesna günlerden bir tanesidir. Sıla-i rahim açısından da özel günlerden biri olan Ramazan Bayramı'nı milli ve manevi değerlerimizin öngördüğü hoşgörü ve birliktelik anlayışı içerisinde kutlamalıyız. Ramazan ayı içerisinde ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik yaşadığımız hain terör olaylarına inat, Ramazan Bayramı'nı Türk milleti olarak birlik ve beraberlik içerisinde, teröre karşı kenetlenmiş bir millet olarak idrak etmeliyiz. Türk milleti olarak, Ramazan Bayramı'nı fırsat bilip, birlikteliğimizi perçinlemeliyiz ve Ramazan Bayramı'nı özüne layık olarak kutlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ailelerimizin, Türk ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, bu bayramın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11