banner333

banner309

09.09.2016, 22:11

BUNLARDAN VATAN - MİLLET HAİNİ OLMAZ !

BUNLARDAN   VATAN -  MİLLET   HAİNİ   OLMAZ !                                                                                                                                                                                                                                       

Hiç iyi şeyler olmuyor . Aklını kullanamayan insanlar ,aklını kullananların kölesi olacağı bilindiği halde ,özellikle siyasilerde hırs ve kin devreye girmiş vaziyette . Herkes şaşkın ve tehlikelerin yaşanıldığının farkında. Bu ortamda ''Bir olalım ,iri olalım ,diri olalım ''sözü tarihe karışmış gibi!                          


Kimleri öteki yaparsanız yapın ,yok olmaya doğru giderken , durum hiç te eskisi gibi olmayacak . Güven bitmiş , öz yok olmaya doğru yol almış. Kirli Kara Kapitalizm amaçlarına ulaşmaya devam ediyor. Ülkemiz nasıl ki kuşatılmış ,insanlarımızın ruhu da sanki kötülüklerle kuşatılmışcasına. Kimsenin kimseye eyvallahı yok, kimse kimseyi sevmiyor.                                                                                                                                                             

Çevrenize   bakın,   güven   duyduğunuz   kaç  kişi   var ?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Kapitalizm ve diğer yabancı ideolojiler insanımızın ruhunu oymuş bitirmiş. İslamı kullanan çıkarcılar yüzünden insanımız ,bölük parça parçalanmış vaziyette ! Kapitalizm,kominizm derken ,insanlık bitmiş. Amaç , ideal, yardımlaşma insanlarda kalmamış. Sokaklar boş kümbet yığınları gibi ruhsuz  insanlarla   dolu .


Okul yıllarında mensubu olduğumuz Milliyetçi-Ülkücü gruptan bir arkadaşımızın başına bir hal gelse ,herkes imdada koşardı. Diğer gruplarda aynı konumda idi. Şimdi ise dostluk,arkadaşlık, Ülküdaşlık o dönemlerle kıyaslanmayacak kadar bitmiş ,her şeyin önünde ''çıkar ve ben'' duyguları var ...Şimdi aynı görüşten insanlar rahatlıkla fikirdaşına dahi haksızlık, iftira, ihanet yapabiliyor.Var diğerlerini ise siz düşünün !                                  


İşte  önce   MHP  genel merkezince  meclis  başkan adayı  yapılan  ,meclis  başkan yardımcılığı  yapan ,sonra  genel başkanlığa  aday olunca  Meral Hanım'a ve  hatta  Devlet Bey de  dahil  diğerlerine atılan iftiralar da bu ''ben'' egosunu tatminden kaynaklanmakta ve  kocaman adamlar tarafından hiç yakışmayan tavırlar sergilenmektedir. Koltuk sevgisi insanlık sevgisine  tercih edilmektedir. Ülkücüler kendi elleri ile  kendilerine   , arkadaşlarına  ,köklerine  baltalar sallamaktadırlar. Yarının ne olacağı ise sizce açıkça belli değil mi? Akıllı olmayı Allah nasip eder inşallah...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Biz mi ? Olanları bazen parmak ısırarak ,olacakları da tahmin ederek ,yazıklar olsun deyip,kendi penceremizden dünyaya ,ortama bakarak izliyoruz...Ülkücü açta kalsa,çaresizde kalsa kimseye kul köle olmamalı. Çünkü yar var , yaradan var . Kişilik,liyakat, dik duruş ,haksızlıklara karşı olmak , haklıdan yana olmak Ülkücünün şiarıdır. Bunu unutmayanlarla yürümek ve yürüyenlerden olmak önemli bir vicdan meselesidir.                                       

Ümitli olmak lazım, Ülküler ve sevdalara ulaşmanın yolu,ümitsizliği yenmekle olur. Bu da çevrenizdeki inançlı, yürekli insanların varlığı , sevgi ve saygı ile olur...Ülkücüler , sadece Demokrasi yürüyüşlerinde amirlere, iktidardakilere gösteri yapmak adına ''Vatan ,millet, bayrak, devlet, islam , Türklük , Türkiyem vb '' kelimelerini yapay olarak göstermelik kullanan ,şimdilerde ise unutan çıkar grupları değillerdir. Ülkücüler , bu saydıklarımız uğrunda her zaman yaralanan , ölen, işinden aşından olanlardır.                                                                                                                                                             

Ama ne yazık ki ihtilal olalıdan beri , Fetoculukla ilgisi olmayan bir çok Ülkücü bu hususta ,haksızlığa uğramaktadırlar. İnşallah kuruların arasında yaşlar da artık yanmaz . Ülkücüler , yapılan hem kendi içlerindeki hatalar ve didişmeler ,hemde iktidardan kaynaklanan hatalar ve tarafgirlikler yüzünden inşallah artık zayiatlar vermezler. Çünkü Ülkücüden Fetocu ,pkk lı ,hain, devlet -millet düşmanı asla olmaz , bunu herkes bilmelidir... Saygılarımla...

Cevat NAS
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39