banner333

banner309

Yeniden Refah Partisi Kelkit İlçe Teşkilatı İlk Toplantısını Yaptı

Yeniden Refah Partisi Kelkit İlçe Başkanlığı teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak parti binasında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kelkit 05.03.2019, 15:36
Yeniden Refah Partisi Kelkit İlçe Teşkilatı İlk Toplantısını Yaptı
banner400

Yeniden Refah Partisi Kelkit İlçe Başkanlığı teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak parti binasında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere katılmayacak olmakla beraber çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren Yeniden Refah Partisi, Gümüşhane’nin en büyük ilçesi olan Kelkit’te ilçe teşkilatını kurarak ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Parti içi görev dağılımının yapıldığı toplantıda konuşan Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Başkanı Ziya Nas, siyaseti; Milli Görüş zihniyetinin gereği mazlumun yanında zalime karşı yürütülen bir Hak davası olarak gördüklerini söyledi.

“Türkiye ve Dünya İçin Mücadele”

Parti olarak “Önce Ahlak ve Maneviyat” prensibinin her alanda hâkim kılınmasını temel aldıklarını kaydeden Nas, “Kaba kuvveti değil, hak ve adaleti üstün tutan bir zihniyetin temsilcileriyiz. Özümüz; bütün insanlığa ve mahlûkata şefkatle muameleyi esas alır. Güçlü olanın haklı sayıldığı değil, haklı olanın güçlü olduğu bir Türkiye ve dünya için mücadele eden dava erleriyiz. Bu noktada Milli görüş zihniyetinin hâkim olduğu Kelkit’imizde karşılaştığımız yoğun ilgi ve sıcak muhabbet bizleri umut var kılmıştır. Rabbim çıktığımız yolda bizleri mahcup eylemesin” dedi.

“Hocamızın Ayak İzlerini Takip Edeceğiz”

Yeniden Refah Partisi Kelkit İlçe Başkanı Muharrem Alkan ise yaptığı konuşmada, yüklenilen sorumluluğun büyüklüğünü ifade ederek, “Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan sevgisi her Kelkitlinin yüreğinde yer etmiştir. Doğru yolda olmak demek zorluklara göğüs germek demek. Biz bu yolda rahmetli hocamızın ayak izlerini takip ederek, Milli Görüş’ün ikinci kırk yılında üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışacağız” diye konuştu.

İlçe Yönetim Kurulu

Muharrem Alkan başkanlığında oluşturulan Yeniden Refah Partisi Kelkit İlçe Yönetim Kurulunda; Yüksel Zengin, Tacettin Kılıç, Ahmet Söylemez, Şaban Karakaş, Erol Tüysüz, Musa Zorlu, Zeynel Çelik, Savaş Kaya, Yücer Yüksel, İdris Altuntaş, Mikail Mutlu, Emre Zorlu, İsa Zorlu, Vehbi Mutlu, Ercan Demirel, Mustafa Çağlar, Talip Zorlu, Sabri Eren, Hüseyin Can, Cahit Erdoğan ve Enes Alkan  görev aldı. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46