banner333

banner309

Tokdemir unutulmadı

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl başkanlığı Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ali Metin Tokdemir’i kabri başında andı.

Kelkit 09.12.2018, 19:15
Tokdemir unutulmadı
banner400

Eski Ülkü Ocakları genel başkanı ve 1995 Milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane 1. Sıra milletvekili adayı olan Ali Metin Tokdemir vefatının 23. Yılında unutulmadı. Tokdemir, Gümüşhane Ülkü ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane teşkilat mensupları tarafından Kelkit ilçesinde bulunan mezarı başında dualar ile anıldı.

“Ali Metin Tokdemir bizler için bir ahlak ve fazilet abidesidir” diyen Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanı Salih Taşcı, “Bir ülkünün peşinden gitmek bir davaya omuz vermek herkese nasip olacak bir mesele değildir. Dünyada ki tüm menfaat ve çıkarları elinin tersi ile bir kenara atıp yokluğun içinde varlığı aramak yalnız ve yalnız inananlara mahsus bir yoldur. İşte Ülkücü hareket mensupları da dünyalık mal ve hevesleri bir kenarı ile itip yalnız ve yalnız Allah’ın rızası ve Türk milletinin istikbali için yaşamaktadırlar. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in biz Türk gençlerine açtığı yolda en büyük rehberlerimizden biriside Ali metin Tokdemir ağabeyimiz olmuştur. O hem yaşantısı ile hem de vermiş olduğu mücadele ile her Türk gencinin örnek alacağı bir şahsiyet ve fikir adamıdır. Türk gençliğinin eğitimi hususunda vermiş olduğu mücadele ve ömrünü bu uğurda feda etmesi bizlere göstermektedir ki Türk gençliği eğer bilinçli adımlar atarsa dünyayı değiştirebilecek güce sahiptir. O bizlere bu milletin umudu olan gençlere her zaman inanmıştı. Bizlerde onun bizlere olan inancını boşa çıkarmayacak ve çalışacağız. Her zaman daha ileriye gidebilmek için, Türkiye ve Türk milleti için karanlık odalarda oyun kuranların oyunlarını bozabilmek için hep daha ileriye gideceğiz” dedi.

“Türk gençliği bizlere emanet”

Türk gençliğinin gücünün her meselenin üstesinden gelebileceğinin altını çizen Taşcı, “Gençler bu ülkenin yarınlarıdır. Gençler bizlere Ali Metin Tokdemir Ağabeyimizin emanetidir. Bu yüzdendir ki gençlerimizi sokakların pisliklerinden art niyetli insanların fasık düşüncelerinden her zaman muhafaza edecek ve Türk milletinin örnek şahsiyetleri olarak yetiştireceğiz. Bu vesileyle hayatını Türk gençliğine adamış Ali Metin Tokdemir Ağabeyimizi hayırla yad ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59