banner333

banner309

Milletvekili Üstün'ün Kelkit Temasları

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Kelkit ilçesinde yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledi.

Kelkit 13.04.2014, 22:58 13.04.2014, 22:59
Milletvekili Üstün'ün Kelkit Temasları
banner400
Beraberinde Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, AK Parti Kelkit İlçe Başkanı Yusuf Aydın, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Güler, Fikret Akan, Mustafa Pala, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Yavuz ve teşkilat mensuplarıyla katı atık arıtma tesisi, İmam Hatip Lisesi ve yurdu inşaatı, sağlık meslek lisesi, futbol sahası ve hayvan pazarı gibi yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyen Milletvekili Üstün, proje ve yapım aşaması konusunda ilgililerden bilgi aldı.

Temaslarının ardından incelemelerde bulunan Milletvekili Üstün, “30 Mart Yerel seçimlerinde milletimizden aldığımız yeni ruhsatımızla hizmet yolunda atacağımız adımları daha da artırarak il, ilçe, belde ve köylerimizde tüm vatandaşlarımızın verdiği bu ruhsatı kendilerine daha da yaşanabilir bir seviyeye çıkarmamız gerektiğinin bilinci içerisindeyiz. Yarım kalan işlerimizin tamama erdirilmesi ve bir yandan da yeni projeler üreterek bunların hayata geçirilmesi noktasında Allah'ın izniyle gerekli tüm imkanlara sahibiz. Şu an ki Kelkit temaslarımızda ilçemizde hem hükümetimizin hem de belediyemizin imkanlarıyla özellikle yakından takip edeceğimiz yatırımlar, kültür evleri, yeni camiiler, Pöske ve Pekün tüneli, okullar, çift yönlü yollar, içme suyu, alt yapı, hayvan pazarı, çağrı merkezi ve istişare sonucu yapılmasını düşündüğümüz yatırımlar olacaktır.”  ifadelerini kullandı.

Daha sonra Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel'le Diyanet-sen başkanı ve üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Üstün, programına il merkezinde devam edecek.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38