banner333

banner309

Milletvekili Aydın: Uzunkol Köyüne Verdiğimiz Sözleri Tuttuk

Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Kelkitli muhtarlara verdiği sözü tuttu ve hafta sonu Kelkit’in köylerini ziyaret etti.

Kelkit 07.07.2014, 13:44 07.07.2014, 13:50
Milletvekili Aydın: Uzunkol Köyüne Verdiğimiz Sözleri Tuttuk
banner400
 Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Kelkitli muhtarlara verdiği sözü tuttu ve hafta sonu Kelkit’in köylerini ziyaret etti.

Aydın, Kelkit’te büyük bir sevgi gösterisiyle karşılandı. Uzunkol köylüleri Aydın’ı “ Sayın Vekilim Köyümüze Hoş geldiniz şeref verdiniz” pankartı ile karşıladılar.
Doç. Dr. Kemalettin Aydın’a ziyaret sırsında AK Parti Kelkit İlçe Başkanı Yusuf Aydın,  Gümüşhane İl Başkan Yardımcıları; Ali Tunç, Hamit Kocagöz, Vedat Zent, Uzunkol Köyü Muhtarı Yaşar Macit ve köylüler de eşlik etti. Kelkitlilerin sevgi gösterisi dolayısıyla oldukça mutlu olan Aydın, “Uzunkol Köyümüze gerçekleştirdiğimiz Ramazan ziyareti ve hemşehrilerimizin gösterdiği teveccüh nedeniyle mutlu olduk. Köylümüzün daha önce talep ettiği köy içi parke yolları yapımı ve cep telefonu verici istasyonu hizmete girdi.

Daha önce talep edilen ve yoğun çalışmalar sonucunda alt yapı ve asfalt malzemeleri hazırlanmış, kısa süre içerisinde asfaltlanmaya başlanacak olan Çimenli- Uzunkol arasındaki yolun son durumu görüşüldü ve çözüm talimatları verildi, iş takibe alındı.
 Camimizin restorasyon ve şadırvan yapımı, ayrıca köy tüzel kişiliğine tahsil edilen eski okulun tadilatı ve ek ihtiyaç olan parke konuları görüşüldü. Şehrimizin hizmeti için köy köy, belde belde, gece- gündüz demeden çalışıyoruz ve verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Bunun dışında da köyümüzün ne eksiği varsa gerekli çalışmaları ve takipleri yapıp köylerimizin eksikliklerini gidereceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38