banner333

banner309

Meslek Yüksekokulumuzun Müdüründen Kelkit'e Teşekkür Mesajı.

Göreve başladığımız 13.02.2017 tarihinden itibaren Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulunda, büyük bir teveccüh ile karşılandık. İlk başta bizleri bu göreve layık gören sayın rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim ZEYBEK hocamıza çok teşekkür ediyorum.

Kelkit 01.03.2017, 17:42 01.03.2017, 17:45
Meslek Yüksekokulumuzun Müdüründen Kelkit'e Teşekkür Mesajı.
banner400

TEŞEKKÜRLER KELKİT

Göreve başladığımız 13.02.2017 tarihinden itibaren Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulunda, büyük bir teveccüh ile karşılandık. İlk başta bizleri bu göreve layık gören sayın rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim ZEYBEK hocamıza çok teşekkür ediyorum. Kelkit ilçesine geldiğimizde bizleri güler yüzle karşılayan İlçe Kaymakamı Sayın Naif YAVUZ, Belediye Başkanı Sayın Ünal YILMAZ’a bizleri sıcak bir ortamda ağırlamalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Göreve başladığımız günden bu güne, gerek çiçek göndererek, gerek ziyaret ederek, gerekse telefon ile tebrik eden her kesime ayrıyeten teşekkürlerimi sunarım. Bu kısa süre içerinden okulumuzun ilçe için önemli kurumların başında geldiğini, Kelkit’in bir bütün olarak yüksekokuluna, personeline ve öğrencisine sahip çıktığını görmekteyiz. Okuluna bu derece sahip çıkan bir ilçede yüksekokulun geliştirilmesi ve zenginleştirilmesi kaçınılmaz bir ihtiyaçtır.

Kelkit ilçesi, gerek altyapı ve gerek diğer şartlar bakımından daha iyi hizmetleri hak eden bir ilçemizdir. Biz Gümüşhane Üniversitesi olarak burada gördüğümüz teveccühe layık olabilmek için kamu hizmeti vermek amacı ile bu göreve geldik. Kelkit yüksekokuluna sahip çıktığı müddetçe bizlere düşen hizmet ve eğitim kalitesinin arttırılması, yeni bölümler ile okulumuzun büyümesi ve gelişmesidir. Bu amaç ile gerek ilçemizde bulunan kamu kurumları, sivil toplum örgütleri, sendikalar gerekse esnaf ve odalar ile iletişim halinde bulunularak ortak aklın yürütülmesini sağlamaktır. Kelkit yüksekokuluna bu derece sahip çıktıkça çok kısa sürede güzel işlerin başlayacağı ve sonuç alınacağından emin olmalıdır.

Bu vesile ile çiçek gönderen, ziyaret ederek tebrik ve başarı dileklerinde bulunan, her kesim ve kuruma teşekkürü borç bilirim. Bizlerden önceki görev yapan Sayın Yrd. Doç. Dr. Canan SANCAR hocamıza da verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır ve biz de bu bayrağı daha yükseklerde teslim etmek amacı ile taşıyacağız.

Doç. Dr. Nuri BALTACI

Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu Müdürü

İLÇE KAYMAKAMI (Naif YAVUZ)

KELKİT BELEDİYE BAŞKANI (ÜNAL YILMAZ)

EMNİYET MÜDÜRÜ (HASAN TAŞAN)

ÜNLÜPINAR BELEDİYE BAŞKANI (AZİZ NAS)

GÜMÜŞGÖZE BELEDİYE BAŞKANI (HASAN AKSEL)

ÇETİN KAYA (KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ MÜDÜRÜ)

ÇETİN KAYA (KELKİT TÜRK KIZILAY BŞK.)

TÜRK EĞİTİM SEN (Kelkit ŞB)

TÜRK EĞİTİM SEN (Gümüşhane Şb)

EĞİTİM BİR SEN GÜMÜŞHANE YETKİLİSİ

EĞİTİM BİR SEN KELKİT YETKİLİSİ

AŞÇIOĞLU YEMEKHANE (KÜRŞAT KÖSEOĞLU)

AHMET GÜLER (ERKAM KIRTASİYE)

YRD. DOÇ.DR. CANAN SANCAR

DOÇ.DR. HALİL YOLCU

DERYA LOKANTASI

ZENGİN UNLU MAMÜLLERİ

YIL-YAP İNŞAAT

SAMİOĞLU (SAMET TURHAN)

ÜÇEL İNŞAAT

ENGİN DOĞAN (D-YAPI MÜHENDİSLİK)

UZAY BİLGİSAYAR (OĞUZHAN HIRİK)

İŞBANKASI

ÇİFTLİK KIRTASİYE (MUSTAFA TÜRKER)

MAVİ CAFE (NECATİ KOCAMAN)

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59