banner333

banner309

KTSO'dan Eğitim Programları

Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Mustafa Servet Daltaban, ‘bilgi güçtür’ sloganı ile bir dizi eğitim programı düzenleyeceklerini söyledi.

Kelkit 05.10.2018, 12:54
KTSO'dan Eğitim Programları
banner400

Kelkit  Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Mustafa Servet Daltaban, ‘bilgi güçtür’ sloganı ile bir dizi eğitim programı düzenleyeceklerini söyledi.

Yaptığı açıklamada Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (DOKA) destekleri ile Ekim ayı içerinde bir dizi eğitim semineri düzenleneceğini kaydeden Daltaban, “Bölgemizde Girişimcilik” konulu ilk seminerin 5 Ekim Cuma günü, 13.00-17.00 saatleri arasında Kelkit Halk Eğitim Konferans Salonunda yapılacağını söyledi.

Daltaban, “Bilgi güçtür sloganı ile başlattığımız bu seminerlerin üyelerimize, katılımcılara ve bölgemize büyük katkı sunacağını düşünüyoruz. Günümüz iş dünyasında yenilikten, teknolojiden ve günümüz pazar ekonomisinin gerekliliklerinden uzak kalmak, başarısızlığın ana kaynağıdır. Bu yüzden günümüz ticaret anlayışında daha donanımlı olmak zorundayız. Binanın en önemli parçası temelidir. Eğitim faaliyetleri ise temelin çimentosu, harcıdır. Bu yüzden bireysel ve toplumsal geleceğimiz için bu tür bilgilendirme seminerleri büyük önem taşımaktadır. Bu düşüncelerle Tüm emekçi, cefakar, vefakar iş adamlarımızı, yatırımcımızı, esnafımızı ve tüm üyelerimizi bu seminerlere katılmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46