banner333

banner309

Kelkit’te Güzel Şeyler Oluyor

Gümüşhane Valisi Okay Memiş Kelkit ilçesinde bir dizi incelemede bulundu. Kelkit Belediyesinin İlçe merkezinde yaptığı çalışmaları inceleyerek Belediye Başkanı Ünal Yılmaz’dan bilgi aldı.

Kelkit 13.09.2018, 10:53
Kelkit’te Güzel Şeyler Oluyor
banner400

Gümüşhane Valisi Okay Memiş Kelkit ilçesinde bir dizi incelemede bulundu. Kelkit Belediyesinin İlçe merkezinde yaptığı çalışmaları inceleyerek Belediye Başkanı Ünal Yılmaz’dan bilgi aldı. Vali Okay Memiş’e Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, Kelkit Belediye Ünal Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ve İlçe kurum müdürleri, eşlik etti.

Vali Okay Memiş Kelkit ziyareti kapsamında belediye tarafından İlçede yaptırılan; Yüzme Havuzu, Bisiklet Yolu, Çok Amaçlı Kongre Merkezi,16 derslikli Çiftlik İlkokulu, Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Selçuklu Mimarisinde Katlı dükkân inşaatlarında inceleme yaparak Belediye Başkanı Ünal Yılmaz’dan bilgi aldı.

Devlet olarak altyapı yatırımlarının takipçisi olduklarını ifade eden Vali Memiş: “Gümüşhane’nin il ve ilçeleri, hele ki Kelkit, temel kamu hizmetleri açısından hiçbir eksiği yok. Kelkit Belediye başkanımızın yaptığı yatırımları yerinde inceledik hemen hemen hepsi de yakın zamanda hizmete girecek ve Kelkit halkının hizmetinde olacak. Kelkit’te güzel şeyler oluyor. Kısa sürede Kelkit büyük hizmetlerle buluştu. Çok kısa bir süre içerisinde bu kadar hizmet Kelkit’le buluşturuluyorsa bu neyi gösteriyor? Bu, kaynakların, imkânların doğru kullanılması, milletin yararına harcandığını gösteriyor. diye belirtti.

Vali Memiş, daha sonra Kelkit Hürriyet Spor Futbol takımının ilçe stadyumunda antrenman yapan futbolcularla sohbet ederek, belediye tarafından yaptırılan bisiklet yolunda bisiklet bindi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11