banner333

banner309

Kelkit'te 70 Sivil Toplum Kuruluşu ortak basın açıklaması düzenledi

Kelkit'te 70 Sivil Toplum Kuruluşu ortak basın açıklaması düzenledi

Kelkit 12.09.2015, 18:34 14.09.2015, 08:57
Kelkit'te 70 Sivil Toplum Kuruluşu ortak basın açıklaması düzenledi
banner400
 Binlerce yıldan beri tüm dünya mazlumlarının yanında olan ve tüm dünyaya adalet taşıyan necip milletimizin büyük güç olmasını hazmedemeyen dış mihraklar tarafından milli birliğimizi, beraberliğimizi ve kalkınmamızı engellemek amacıyla kurulan PKK, DHKP-C ve IŞİT gibi terör örgütleri maalesef içinde bulunduğumuz süreçte yeniden kirli ve hain eylemlerine hız vermişlerdir. Bu sebeple ülkemizin güvenliğini sağlamak için görevini kahramanca ve gözünü kırpmadan yürüten birçok askerimiz ve polisimiz şehit edilmiştir.


Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı gazilerimize acil şifalar, ailelerine sabr-ı cemil diliyor, şehitlerimizin anne, baba ve akrabalarının acılarını milletçe ve tüm Kelkitliler olarak paylaşıyoruz.


Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların iyice gün yüzüne çıktığı bu dönemi fırsat bilen eli kanlı örgüt, haince katliamlara başlamıştır. Ülkemizde birlik, beraberlik ve kardeşlik sürecini baltalamak, devletimizin birlik ve beraberliğini bozmak için halkımız kirli bir planın içine çekilmeye çalışılmaktadır. Gün millet olarak tek yürek olma ve üzerimizde oynanan oyunları bozma günüdür.


Yüzyıllardan beri tüm mazlum milletleri ve özellikle de Müslüman coğrafyasını sömüren emperyalist güçler cennet vatanımızı cehenneme çevirmek, ülkemizin bölgedeki üstünlüğünü yok etmek, stratejik gücümüzü kırmak ve sömürü düzenlerini devam ettirmek için PKK denen alçak bir taşeron örgütü milletimizin başına bela etmiş ve yıllardan beri bu örgüte maddi, siyasi ve lojistik destek vermektedirler.


Eli kanlı katiller, kurdukları hain tuzaklar sayesinde binlerce asker ve polisimizi alçakça şehit ederken, binlerce de masum vatandaşımızın kadın, çocuk ve yaşlı demeden canına kıymıştır. Bu son yaşananlar bardağı iyice taşırmıştır. Maalesef ki şehirlerde etek giyip yüzünü kapatan, dağlarda haince arkadan saldıran, yollara bomba koyup tuzak kuran kalleş terör ve bu terörü lanetlemeyen, bilakis bundan beslenen, eylem ve söylemleriyle terörün propagandasını yapan siyasi uzantılar vardır.

Bu uzantılar yaptıkları uydurma haberlerle sosyal paylaşım siteleri başta olmak üzere tüm medya organlarıyla halkımızı umutsuzluğa sürüklemek gençlerimizi sokağa çekmek ve ülkemizde iç savaş çıkarmak istemektedirler.

Ayrıca yaptıkları uydurma haber ve paylaşımlarla kahraman güvenlik güçlerimizin morali bozulmaya ve dirençleri kırılmaya çalışılmaktadır. Bizler necip milletimizin bu oyuna gelmeyeceğine ve kahraman Mehmetçiğimize her zaman sahip çıkacağına, asker ve polisiyle tüm güvenlik güçlerimizin bu terör illetini kökünden kazıyacağına eminiz. Bunun için başta kahraman asker ve polislerimiz olmak üzere devletimize güveniyor ve terörün kökü kazınıncaya kadar mücadelenin devam etmesini istiyoruz.


Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan kirli mihraklar, yaptıkları hain saldırıların hesabını mutlaka vereceklerdir. Devletimizin asker ve polisiyle, azim ve kararlılıkla bu hainlere gereken cevabı vereceği muhakkaktır. Fakat bu süreçte milletçe uyanık olmak en büyük görevimizdir. Yanıbaşımızdaki Suriye’de aynı güçlerin farklı gruplara dağıttıkları silahlar ile kardeşi kardeşe vurdurarak başardıkları iç savaş tuzağına ülkemizi de çekmeye çalışmaktadırlar. Milletimiz Türk’üyle ve Kürt’üyle bu oyuna gelmeyecek ve bu oyunu mutlaka bozacaktır. Bunda hiç ama hiç şüphemiz yoktur.


Bugün, cennet vatanımıza kasdeden hainler, Çanakkale’de, İnönü’de ve Sakarya’da yapamadıklarını şimdi kana susamış maşalarının eliyle yapmaya çalışmaktadırlar. Şurası bir gerçektir ki bu millet, hiçbir zaman düşmana yenik düşmemiştir ve asla düşmeyecektir! Fakat düşman kararlı ve bugün her zamankinden daha sinsidir. İçimize attığı nifak tohumları onu daha da güçlü yapmaktadır. Bunun için bizler asla ve asla birbirimize düşmeden yediden kenetlenmek ve tek yürek olmak zorundayız. Çünkü bu topraklar üstünde yaşayan ve bu topraklar için şehit veren herkes kardeştir. Terörün kökü kazınırken kardeşlik hukukumuzu bozacak her türlü eylem ve söylemden kaçınmak en büyük vazifemiz olmalıdır.


Buradan Kelkit’te faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşları olarak terörün her türlüsünü lanetliyor, başta PKK ve diğer terör örgütlerini, DOĞRUDAN DOĞRUYA SİLAH BIRAKARAK TESLİM OLMAYA VE HAKLARINDA VERİLECEK KARARI BEKLEMEYE ÇAĞIRIYORUZ.

Yüce yaratanın: “Allah için din, vatan ve bayrak için ölenlere ölüler demeyiniz.” ayetine mazhar olan ve gözünü kırpmadan şahadet şerbetini içen Kahraman Mehmetçiklerimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Aziz Milletimize sabr-ı cemil diliyoruz. Ayrıca bu vahşi eli kanlı terör örgütüne kalemiyle, basınıyla, sosyal medyasıyla ve finans kaynaklarıyla destek olan hainleri de Yüce Yaratanın Kahhar ismi hürmetine kahrı perişan etmesini niyaz ediyoruz.

KELKİT’TE FAALİYET GÖSTEREN 70 SİVİL TOPLUM KURULUŞU ADINA KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45