banner333

banner309

Kelkit Ülkü Ocakları Hizmete Açıldı

Kelkit Ülkü Ocakları 02.03.2014 tarihinde yapılan program ile hizmete açıldı

Kelkit 04.03.2014, 08:22 04.03.2014, 08:24
Kelkit Ülkü Ocakları Hizmete Açıldı
banner400

 
Açılış töreni öncesinde Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Fatih Vakur KARA, Kelkit Ülkü Ocakları İlçe Başkanımız Sayın Murat Yaşar GİRESUN'lu, İl ve İlçe Ülkü Ocakları Yöneticileri, MHP İlçe Yöneticileri, Eski Ülkü Ocakları İl Başkanlarımız Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı Görevinde bulunmuş büyük dava adamı Merhum Ali Metin TOKDEMİR ve Ülkücü Şehidimiz Merhum Fuat ALTUN'un Kelkit ilçemizde bulunan Kabirlerini ziyaret ederek dua etti.

Ülkü Ocakları Kelkit İlçe Teşkilatımızın açılış töreni, İstiklal Marşımız okunması ve saygı duruşu ile başladı.

Programın açılış konuşmalarını yapan Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Fatih Vakur KARA ; ''Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı görevinde bulunmuş Merhum Dava Adamı Ali Metin TOKDEMİR ve Ülkücü Şehidimiz Merhum Fuat ALTUN’un doğup büyüdüğü Gümüşhane’mizin güzide ilçesi olan Kelkit’de böylesi önemli ve güzel bir günde sizlerle beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum…

Bilindiği üzere Ülkü Ocakları ; Türk Gençliğinin milli ve manevi değerlerle yetiştirilmesinde var olduğu günden buyana her türlü zorluk ve çileye rağmen bu tarihi misyonunu üstlenmekten hiçbir zaman geri durmamış Türkiye’nin en köklü gençlik hareketi ve teşkilatıdır.

Bir yandan, Vatan, Millet, Bayrak Din ve Devlet sevgisini genç yaşta kalplere nakşetmeyi ilke edinmiş, diğer yandan her türlü ilmi, ahlaki ve toplumsal gelişime ve donanıma sahip gençleri yetiştirmenin sorumluluğu ile hareket eden Ülkü Ocakları bugün hangi siyasi veya ideolajik fikre sahip olursa olsun Aziz Milletimizin gönlünde her zaman için hiç şüphe yok ki güzel duygu ve düşüncelerin beslendiği bir yere sahiptir.

Ülkücü Gençlik ; Her şeyden önce yüksek vasıflı Türk, Güzel Ahlak üzerine donatılmış bir Müslüman olma derdi ile yanıp tutuşan neferlerden oluşan bir Gençlik hareketidir.

Hilal’in gölgesinde Türklük Onur ve Şuuru, İslam Ahlak ve Fazileti ile yetişen Ülkücü gençlik Türk Milletinin Bükülmeyen bileği ve ilham kaynağıdır.
Sosyal, Kültürel, Eğitim alanlarında çok kapsamlı ve derinlemesine faaliyetlerini yürüten Ülkü Ocakları Türk Gençliğine hizmet etme yolundan hiçbir zaman sapmamıştır, sapmayacaktır.

Öğrencilerimize yönelik Ruhi KILIÇKIRAN Ulaşım Bursu,
Yine öğrencilerimize yönelik Barınma başta olmak üzere her türlü ihtiyaç ve taleplerini karşılamak maksadı ile kurulan Ülkü Evleri,
Erol GÜNGÖR Eğitim Akademisi, Orta Öğretim Nezdinde yapılan Bilgi Yarışmaları,
Fen – Edebiyat – Tarih – İlahiyat konularında eğitim projeleri ve dersleri,
Kermesler, Halı Saha Turnuvaları, Her Perşembe akşamı okunan Kuran’ı Kerim, Ülkü Ocaklı Gençlerle kılınan sabah namazları, ilmihal dersleri,
Gençlik kurultayları, Gençlerimizin sorunlarını ele alan görüş ve önerilerini içeren Gençlik Çalıştayları,

Çanakkale ve Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinlikleri..
Çanakkale Şehitliğini ziyaret..
Kutlu Doğum Haftasında AŞK’I NEBİ Gecesi..
Konserler.. İftar organizasyonları.. Konferans ve seminerler.. Ev ve yurt ziyaretleri.. Ülkü Ocakları İl Teşkilatı olarak yapmış olduğumuz faaliyetlerden sadece bir kaçıdır.

Ülkü Ocakları, Akademisyen, sosyal ve donanımlı yetişmiş kadroları ile, hiçbir çıkar gözetmeksizin Türk Gençliğine bütünü ile hizmet etmeye ve bütünü ile onları kucaklamaya devam edecektir.

Bu anlamda, mevcut ilçelerimizden ilkini Torul İlçemizde birkaç ay önce açtığımız Ülkü Ocakları Temsilciliğimizin ikincisini Kelkit ilçemizde açmış olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.

Emeği geçen bütün dava arkadaşlarıma sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Başta Kelkit Ülkü Ocakları İlçe Başkanımız Murat Yaşar GİRESUN’lu olmak üzere, bütün dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Yaşasın Ülkü Ocakları… Var olsun Aziz Türk Milleti..

Ne Mutlu TÜRK’üm Diyene.''dedi.

MHP Gümüşhane İl Başkanımız Sayın Orhan MAZMAN ve Ülkü Ocakları Kelkit İlçe Başkanımız Sayın Murat Yaşar GİRESUNLU'nun konuşmalarının ardından, okunan Kuran'ı Kerim, Dua ve Tekbirler arasında Ülkü Ocakları açılışımız gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Fatih Vakur KARA, Kelkit Ülkü Ocakları İlçe Başkanımız Sayın Murat Yaşar GİRESUNLU'ya Kuran'ı Kerim ve Türk Bayrağını öperek takdir etti ve devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34