banner333

banner309

Kelkit'te yaz futbol okulu açıldı

8-18 yaş grubundaki çocukların yaz tatillerini daha verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla açılan futbol okulunda 140 civarında öğrenci eğitim alacak.

Kelkit 29.07.2016, 13:18 29.07.2016, 13:21
Kelkit'te yaz futbol okulu açıldı
banner400
Futbol okulunun ilk gününde başlama vuruşunu yapan ve öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Ünal Yılmaz, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısı severim." sözüne vurgu yaparak konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
"Bizim çocukluğumuzda imkanlar çok kısıtlıydı, kumaştan yapılan toplarla tarlada futbol oynadık, formayı ilk kez futbolcuların üzerinde gördük. Geleceğimizin teminatı ve umudumuz olan siz evlatlarımız çok geniş imkanlara sahipsiniz. Bu imkanları iyi değerlendirerek  başarıya kavuşmak sizlerin elinizde. Kelkit Belediyesi  olarak gerekli tüm şartları sizler için hazır hale getirdik. Sizlerin bu fırsatları iyi değerlendirerek başarılı olacağınızdan hiç şüphemiz yok.
 Gençlerimizin daha verimli değerlendirebilecekleri saatleri bilgisayar ve telefon başında harcamaları var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına maalesef engel oluyor, neden  Kelkit'imizden, sizlerin arasından yetişmiş yetenekleri gelecek yıllarda milli takımımıza yollamayalım? Bunlar gerçekleştirilemeyecek hayaller değiller, hayaller kuyruklu yıldızlara benzer, ulaşmak için peşlerinden gitmek gerekir" dedi.

İlçe kaymakamı Naif Yavuz İse "Belediye Başkanımız Ünal Yılmaza böyle muazzam bir organizasyona imza attığı için teşekkür ediyorum. Futbol Yaz okulu belki de en elzem olan işlerin başınsa geliyor, zira çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Yaz tatilini internet başında geçirmektense spor yapmak hem bedensel, hem zihinsel gelişimlerine katkıda bulunacaktır. Bu vesile ile Belediye Başkanımıza bir kez  daha teşekkür ediyor, yavrularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39