banner333

banner309

Kelkit'te miting düzenlendi.

Kelkit'te miting düzenlendi.

Kelkit 16.04.2017, 14:36
Kelkit'te miting düzenlendi.
banner400

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde AK Parti ve MHP tarafından Büyük Türkiye büyük Gümüşhane için evet mutabakat yürüyüş ve mitingi düzenlendi.

Etkinliğe Milletvekilleri Hacı Osman Akgül, Cihan Pektaş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, MHP İl Başkanı Nadim Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aydın, MHP İlçe Başkanı Özkan Keskin, İlçe Belediye Başkanları, Belde Belediye Başkanları, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatı ve Kelkitli vatandaşlar katıldı.

Davul zurna eşliğinde Kelkit Müftülüğü önünden başlayan yürüyüşe halktan katılımın yoğun olduğu gözlenirken, yürüyüşün sona erdiği noktada hazırlanan platformda konuşmalar yapıldı.

Milletvekili Pektaş, 16 Nisan'da yapılacak referandumda neden 'evet' dediklerini açıkladıktan sonra, "Büyük Türkiye için, aydınlık yarınlar için 'evet' diyelim" dedi.

Ülkenin önemli bir viraja girdiğine değinen Pektaş, “16 Nisan’da ülkemizin kaderini değiştirecek bir karar vereceğiz ve bu kararımız evet olacak. Ülkemiz 17 Nisan sabahı bütün bu planları inşallah çözülmüş olarak uyanacağız. Ülkenin birlik, bütünlüğü söz konusu olduğu zaman her şeyi bir kenara bırakan milliyetçi muhafazakar kesim bu sefer de ülke için, millet için bir araya gelerek oyunları bozacaktır” diye konuştu.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46