banner333

banner309

Kelkit'te Doğal Gaz Dönüşümüne Yoğun İlgi

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde doğal gaz dönüşümüne olan ilgi her geçen gün daha da artıyor.

Kelkit 12.12.2017, 14:05
Kelkit'te Doğal Gaz Dönüşümüne Yoğun İlgi
banner400

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde doğal gaz dönüşümüne olan ilgi her geçen gün daha da artıyor.

Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta; AKSA Gümüşhane Bayburt Doğal Gaz Dağıtım Şirketi tarafından Kelkit Milli Eğemenlik Meydanında düzenlenen törenle ilçe doğal gaz'a kavuşmuştu.

6 ay önce başlatılan ve 75 bin metre hat ve 10 milyon lirayı aşan yatırımla son yıllarda bölgede hayata geçirilen en büyük projelerden birisi olan doğal gazprojesi ilçede yeni faaliyete geçmesine rağmen; ilçe sakinleri tarafından yoğun ilgi görüyor ve her geçen gün yeni bir kombi bacası tütüyor.

İlçe’de faaliyet yürüten AKSA Gümüşhane Bayburt Doğal Gaz A.Ş personeli ve yetkili firmalar vatandaşların taleplerini karşılamak ve konforlu bir yaşam sürmelerini sağlamak adına saat ve zaman farkı gözetmeksizin gece gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

AKSA Gümüşhane Bayburt Doğal Gaz A.Ş Yetkili firmalarından olan a.K.y Doğalgaz Isı Sistemleri; Firma sahibi İbrahim Yavuz ve Adem Akan vermiş oldukları ortaklaşa demeçte şu ifadelere yer verdiler; ’’İlçemiz Doğal Gaz projesi ile adeta çağ atlamıştır. Bundan sonra biz yetkili firmalara düşen görev önce iş güvenliğini sağlamak sonrada tüm Kelkitli vatandaşlarımıza kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmaktır. Ayrıca; Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda  gerek bizlere; gerekte ilçe sakinlerine her türlü fedakarlığı göstererek hava sıcaklığının sıfırın altında olduğu bu günlerde dahi hizmet eden AKSA Gümüşhane Bayburt Doğal Gaz A.Ş personeline tüm Kelkitliler adına teşekkür ederiz. ’’dediler.

Kaynak: Haber Kelkit
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39