banner333

banner309

Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda 2018 Yılı Mezuniyet Töreni

Gümüşhane Üniversitesi Kelkit Sağlık Hizmetleri ve Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu 2017-2018 mezuniyet töreni gerçekleşti.

Kelkit 21.05.2018, 12:58 12.06.2018, 09:08
Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda 2018 Yılı Mezuniyet Töreni
banner400

Gümüşhane Üniversitesi Kelkit Sağlık Hizmetleri ve Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu 2017-2018 mezuniyet töreni Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim ZEYBEK, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bahri BAYRAM ve Prof. Dr. Bayram NAZIR, Kelkit Kaymakam Vekili Mustafa DURUK, Kelkit Belediye Başkanı Ünal YILMAZ, Aydın Doğan Vakfı İcra Kurulu Başkanı Candan FETVACI, üniversite akademik ve idari personeli, öğrencilerimiz ve velilerin katılımıyla MYO kampüs alanında gerçekleşmiştir.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreninde mezun olan öğrencilerimiz adına Gümüşhane Üniversitesi Meslek Yüksekokulları birincisi öğrencimizi İdris SEVİLGEN bir konuşma yaparak; mezun olmasında emeği geçen başta ailesine, arkadaşlarına ve hocalarına teşekkür ederek Gümüşhane Üniversitesinden mezun olmanın sevincinin yanı sıra hocalarından ve arkadaşlarından ayrılmanın da hüznünü yaşadığını dile getirdi.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü sayın Prof. Dr. Halil İbrahim ZEYBEK yaptığı konuşmada “ 2002 Eylül ayında temelleri atılan bir yıl gibi kısa bir süre içinde tamamlanan Aydın Doğan Meslek Yüksekokulunun açılışından bugüne hızla büyüdüğünü ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun katılımı ile buranın Kelkit’te daha büyük bir kampüs alanı haline gelmesine vesile olduğunu, Yüksekokullarımızda yeni açılan bölümler ile öğrenci sayısını arttırmanın yanında eğitim kalitesinin de yükseldiğinin görüldüğünü söyledi. Rektörümüz Kelkit Aydın Doğan MYO Bilişim ve Robot Kulübünün katıldığı iki ayrı yarışmada çok ciddi bir başarı elde ettiğini ve yine Kelkit Sağlık Hizmetleri MYO’nun katıldığı Üniversitelerarası düzenlenen üniralli yarışmasında birincilik elde ettiğini söyleyerek burada verilen eğitim ve öğretimin kalitesinin Yüksekokullar ölçüsünde ne derece önemli olduğunu anlıyoruz’’ dedi. Rektörümüz mezun öğrencilere mezuniyet sonrası hayatlarında başarılar dileyerek öğrenci ailelerine ve katılımcılara teşekkür etti.

Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Canan SANCAR ÖZKÖK ise “ İki yıl önce devraldığımız emaneti sahiplerine iade etme zamanı geldi. Ortaya özgüvenleri çok yüksek, insan ilişkilerinde başarılı, mesleki açıdan donanımlı, öğrenmeye ve araştırmaya yatkın, sorumluluğu üstlenen ve bunun mutluluğunu yaşayan pırıl pırıl gençler çıktı. Değerli meslektaşlarım, çok kıymetli hocalarıma; katkıları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün, bir bitişin değil birçok başlangıcın yaşandığı bir günü yaşıyorsunuz. Bugünden itibaren sizin için yepyeni bir yaşam serüveni başlıyor. Her ne iş yapıyorsanız elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Başkalarına faydalı, dürüst ve ahlaklı olun. Sevgili Mezunlarımız,hepinizi tekrar tebrik ediyor, sizleri yaşamınızın yeni dönemine iyi dilekler ve sevgiyle uğurluyorum. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin! ’’ dedi.

Aydın Doğan Vakfı İcra Kurulu Başkanı sayın Candan FETVACI ise yaptığı konuşmasında “ bundan 15 yıl önce bu okulu kurarken vakfımızın amacı bu yöredeki gençlere kaliteli eğitim imkânları vererek onları dünya standartlarında yetiştirmekti. Üniversitenin yapıcı, çağdaş eğitim anlayışı ile vakfımızın kurucusu Sayın Aydın DOĞAN’ın adını taşıyan bu Meslek Yüksekokulu ile her zaman yakından ilgilendik ve başarılarından gurur duyduk. Bu okulun adı ve başarıları sizlerin de başarıları ile pekişecek ve sürekli olacaktır” dedi.

Kelkit Belediye Başkanı sayın Ünal YILMAZ “ kendisinin de öğrenci babası olduğunu dile getirerek öğrencinin okumasının, yetiştirilmesinin zorluklarını her türlü meşakkatini yaşadığı için bu süreci yakından biliyor ve takip ediyoruz. Her dönem gibi bu döneminde sona erdiğini belirterek Kelkit ilçemizde yaptığımız misafirperverlikten umarım memnun ayrılıyorsunuz’’ diyerek mezun öğrencileri tebrik etti.

Kelkit Kaymakam vekili sayın Mustafa DURUK “Meslek Yüksekokullarından bu yıl mezun olan öğrencileri kutlayarak kendilerine hayat boyu başarılar temenni ediyorum. Gençlerimizin bugünlere gelmesinde emeği olan anne, babaları ve hocaları başta olmak üzere herkese şahsım ve kurum adına teşekkürü borç biliyorum” dedi.

Gümüşhane Üniversitesi Halk Dansları Topluluğunun gösterisi izlendikten sonra mezun tüm öğrencilere Aydın Doğan Vakfının hediyeleri taktim edilmiştir. Ardından Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hatice DEMİRAĞ mezun öğrencilere mezuniyet yeminini okuttuktan sonra kep atma merasimi ve toplu fotoğraf çekimi yapılarak tören sonlandırılmıştır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09