banner333

banner309

Kelkit Onunla, O Kelkit’le Güzel

Kelkit belediye Başkanı Ünal Yılmaz, göreve geldiği günden itibaren, hayalini kurduğu Kelkit’i adım adım hayata geçirmeye çalıştığını söyledi.

Kelkit 25.10.2018, 10:15 25.10.2018, 09:17
Kelkit Onunla, O Kelkit’le Güzel
banner400

Kelkit belediye Başkanı Ünal Yılmaz, göreve geldiği günden itibaren, hayalini kurduğu Kelkit’i adım adım hayata geçirmeye çalıştığını söyledi.

Başkan Yılmaz, Kelkit’e hizmetin kendisi için bir hayal olduğunu belirterek, “Kısmet oldu, 30 Mart 2014’de yapılan yerel seçimlerde hemşerilerimin teveccühü ile belediye başkanı seçildim. Bu benim birinci hayalimdi, bu gerçek oldu” dedi.

En büyük hayalinin Kelkit’i yaşanılabilir çağdaş ve modern bir kent yapmak olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, şöyle devam etti: “Seçilmeden önce de sorumluluğum vardı. Ancak seçildikten sonra bu8 sorumluluğum ikiye, hatta üçe, dörde katlandı. Bu güne kadar yaptığım çalışmalarımda hiçbir zaman tek başıma hareket etmedim. Hiç kimseyi kırmadan dökmeden iş yapmaya çalıştım. Esnafımızdan, sivil toplum kuruluşlarından, siyasi partilerden her zaman görüşlerini almayı sürdürdüm. Tek başıma değil hep birlikte ilçemizi daha modern ve daha çağdan bir kente dönüştürmek istedik. Bunda da başarılı olduğumuzu sanıyorum.”

“Yapacaklarımız Bitmedi”

Yapacaklarının henüz bitmediğini, hizmette sınırın olmadığını vurgulayan Başkan Yılmaz, “Tüm kamu kurum ve kurumlarıyla birlikte hareket ettik. Eksik bıraktıklarımız olmuştur. Bu eksikliklerimiz tamamlamak için elimizden gelen tüm çabayı harcıyoruz. Her şey güzel ilçemiz Kelkit içindir. Gelecek seçimlerde partim aday gösterir, hemşerilerim de teveccüh gösterirlerse çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11