banner333

banner309

Kelkit Eğitim Bir-Sen Olağan kongresi yapıldı

Kelkit ilçesinde Eğitim Bir-Sen temsilciliği olağan genel kurulunu yaparak yeni ilçe yönetim kurulunu ve il delegelerini seçti. 

Kelkit 08.10.2018, 10:00
Kelkit Eğitim Bir-Sen Olağan kongresi yapıldı
banner400

Kelkit ilçesinde Eğitim Bir-Sen temsilciliği olağan genel kurulunu yaparak yeni ilçe yönetim kurulunu ve il delegelerini seçti. 

Memur Sen İl Başkanı Musa Uncu’nun da katılımlarıyla gerçekleştirilen kongreye sendika üyeleri yoğun ilgi gösterirken seçimlerde mevcut ilçe Başkanı Yılmaz Çakıcı güven tazeledi.

Kelkit Eğitim Bir- Sen’de üç dönemdir görev yapan yönetim kurulu üyeleri görevlerini yeni yöneticilere bırakırken görevi sona eren yöneticilere plaket takdim edildi. 

Yeniden İlçe Başkanı seçilen Yılmaz Çakıcı yaptığı açıklamada, “Bugün Yönetim Kurulumuza ve delegelerimize verilen büyük destek ve geniş katılım bizim için en büyük güç ve mutluluk kaynağı olmuştur. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyor ve yeni yönetimimizin hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan diliyoruz. Türkiye’nin en büyük sendikasının bir parçası olmak bizlere büyük sorumluluklar ve büyük görevler yüklemektedir. Memur Sen ve Eğitim Bir-Sen olarak bugüne kadar yerelde tüm üyelerimizin sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken genelde de Türk Eğitim Sistemindeki birçok kadim sorunu çözerek eğitim çalışanlarımızın daha faydalı ve daha başarılı olmalarına ortam hazırladık. Bizler tüm üyelerimizle birlikte en kritik zamanlarda devletimize destek olduğumuz gibi 15 Temmuz darbe görünümlü kanlı işgal girimimde de meydanlara inerek hainlere gereken cevabı verdik. Bundan sonra da tüm eğitim çalışanlarımızın sıkıntılarına çözüm üretmeye çalışacağız ve Türkiye’nin en büyük sendikası olmanın bilincinde olarak bize verilen emaneti gücümüzün son noktasına kadar taşıyacağız. Yeni Yönetim Kurulumuza ve İl Delegelerimize teveccüh gösterip destek olan tüm üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca 3 dönemdir bizlere destek verip görevlerini büyük fedakârlıklarla yapan ve bayrağı yeni arkadaşlarımıza devreden dava arkadaşlarımız, Başkan Yardımcılarımız Ahmet Nas, Ali Kaya ve Naci Aktaş Hocalarımıza tüm üyelerimiz adına sonsuz şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Yapılan Genel Kurul sonucunda yeni yönetim şu şekilde oluştu: Kelkit İlçe Başkanı Yılmaz Çakıcı, Başkan Yardımcıları: Ümit Şener, Hüsref Delioğlu, Ekrem Sevinç, Tuncay Gürol, Ahmet Akan, Cafer Karalı.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11