banner333

banner309

Kelkit Belediyesi Logosunu Yeniledi

Kelkit Belediye Başkanlığı tarafından hazırlattırılan logo ve kurumsal kimlik büyük beğeni topladı.

Kelkit 28.10.2017, 20:44
Kelkit Belediyesi Logosunu Yeniledi
banner400

Gümüşhane Valisi  Okay Memiş  başkanlığında Kelkit Belediye Başkanlığında düzenlenen istişare toplantısında logo ve kurumsal kimlik sunumunu Fera Ajans sahiplerinden Hüsnü Atik gerçekleştirdi.

Atik, Kelkit için belirledikleri “Bereket dolu memleket” sloganını tanıtarak başladığı sunumunda daha sonra logonun tanıtımını gerçekleştirdi. Güneş, başak, Kelkit çayı, toprak ve zilli kilim motiflerinin işlendiği logoyu ve renklerini detaylı bir şekilde anlatan ve diğer kurumsal kimlik unsurlarını açıklayan Atik, Gümüşhane’nin ödüllü fotoğrafçısı ve Fera Ajans sahiplerinden Mustafa Zengin tarafından çekilen fotoğraflardan oluşan imaj kataloğuyla ilgili görselleri de katılımcılarla paylaştı.

Salonda bulunan kamu yöneticilerinden, siyasi parti temsilcilerine, il genel meclisi üyelerinden belediye meclisi üyelerine herkesin büyük beğenisini toplayan logo ve kurumsal kimlik üzerinde uzlaşı sağlandı.

Yorumlar (1)
memmet 6 yıl önce
degişmesi gereken başkanın kendisidir cünkü 21. yüzyılda orta okul mezunu bir belediye başkanı başka hiç bir ilde ve ilçede yok ,,logo degişikligi inş belediye başkan degişikligine kadar gider bir mimar mühendis başkanımız olur...
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44