banner333

banner309

H. Fazlı Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

AK Parti 22.Dönem Gümüşhane Milletvekili Temel Yılmaz ve Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz’ın abileri Hacı Fazlı Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı.

Kelkit 26.10.2016, 08:54 26.10.2016, 09:02
H. Fazlı Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı
banner400
 Geçtiğimiz gece Atatürk Mahallesinde yaşadığı evinde fenalaşarak Kelkit Devlet Hastanesine kaldırılan Yılmaz’ın duran kalbi doktorların uzun süren müdahalesine rağmen çalıştırılamayınca hayatını kaybetmişti.


Yılmaz için bugün öğle namazına müteakip Küçük Cami önünde cenaze namazı kılındı.


Namaza Vali Okay Memiş, Milletvekili Cihan Pektaş, 24.dönem Milletvekili Feramuz Üstün, 24.dönem TBMM Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan, Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, Kürtün Kaymakamı Mehmet Durgut, Şiran Kaymakamı Murat Özdemir, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müşaviri Yusuf Özgün, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


İl Müftüsü Ercan Aksu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından söz alan AK Parti 22.Dönem Milletvekili Temel Yılmaz, acı günlerinde yanlarında olan herkese, Türkiye’nin her noktasından cenazeye iştirak edenlere teşekkür etti.


Merhum Yılmaz’ın naaşı daha sonra Kelkit ilçe mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verildi.

Ünal Yılmaz'dan Teşekkür

Acılar dostlarla paylaştıkça azalmaktadır

                22 , 23 ve 24. Dönem TBMM Bakan Vekili Sadık Yakut , Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 24. Dönem Milletvekili Feramuz Üstün, Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, Bayburt Belediye Bşk. Mete Memiş, Gümüşhane Belediye Bşk. Ercan Çimen, Erzincan Belediye Bşk. Cemalettin Başsoy’ a ve bizleri yalnız bırakmayarak acımızı paylaşan, taziyemize iştirak eden, telefonla taziyelerini bildiren, mesaj gönderen ve evimize kadar gelerek acımıza ortak olan tüm dostlarımıza ve Kelkit’li hemşehrilerime göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı şahsım ve ailem adına sonsuz teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.


Kaynak: http://www.haberkelkit.com 



Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45