banner333

banner309

Gümüşgöze'de, Saadet Coşkusu

Saadet Partisi Kelit Gümüşgöze Beldesinde miting yaptı.

Kelkit 25.03.2014, 21:55 25.03.2014, 21:59
Gümüşgöze'de, Saadet Coşkusu
banner400

Saadet Partisi mitingine Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Hüseyin Duman ve il Yönetimi Saadet Partisi Kelkit Belediye Başkan Adayı Hasan Yıldırım, Saadet Partisi Gümüşhane İl Encümen Adayları Yalçın Yüksel,Hüseyin Keskin İlçe başkanı Kasım Yıldız ve çok sayıda partili kaltıldı.

Belde merkezinde düzenlenen mitingde konuşan Saadet Partisi İl Encümen Adayı  Yalçın Sevinç , Saadet Partisi olarak asla korkmadıklarını ifade eden Sevinç, “Güçlüden yana olanlar korkaklardır,. Lakin haklıdan yana olanlar, en güçlü olanlardır”  Saadet partisi milletin gerçek iradesidir. Bizler koltuk sevdasıyla değil hizmet sevdasıyla yola çıkan insanlarız. Yaptığımız her işte sadece halka hesap vermek değil aynı zamanda hakka hesap vereceğimizi düşünerek hareket ediyoruz. Her seçimde gelen giden Gümüşgöze Beldemize vaadlerde bulunuyor. Gümüşgöze teveccüh ederse hizmetin hakkını verecek, hak için hizmet verecek adres Saadet partisi'dir dedi.

Bir beldeyi belde yapan altyapı ve üstyapı olduğunu dile getiren Sevinç, “Tüm bunları yaparken de insanlara hiçbir ayırım, hiçbir haksızlık yapmadan hizmet getirmektir” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Gümüşgöze Belde Başkan Adayı Hasan Aksel ise, insanların miting alanına hınça hınç dordurması bizi biraz daha güçlendirdi inanın şuan buradaki topluluk seçimin zaten sonuçunu ortaya koyuyor sandıkların 30 martta nasıl yansıyacağı buradaki kalabalıktan belli, Gümüşgöze’da kazanmaları halinde büyük projeleri olduğunu belitten Aksel çok eksik şeyler olduğunu Gümüşgöze’nin bunu hak etmiyor dedi. Durak sorununu, mahelle ara yollarının  parke yapımı,çoçuk parkı ve lüks halk otobüsü projelerinin olduğunun altını çizerek Gümüşgöze’nın hak ettiği yere gelmesi için vizyon sahibi insanların iş başına gelmesi gerektiğini belirtti.

Mitingin ardından Saadet Partisi heyeti, Gövde Gösterisi yaparak  Büyük Bir Konvoy eşliğinde Belde’den ayrıldılar.

Haber ve Resim: Özkan Zeyrek

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46