banner333

banner309

Gazel Devletin Şefkatini Vatandaşa Hissettireceğiz

Gümüşhane ile Erzincan sınırında yer alan 2 bin 120 metre rakımlı Pöske dağında günlerdir mahsur kalan tır sürücüleri Karayollarına isyan etti.

Kelkit 08.01.2015, 08:42 09.01.2015, 08:44
Gazel Devletin Şefkatini Vatandaşa Hissettireceğiz
banner400
 Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Kelkit Belediye Başkan V.Metin Kaya, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Ertan Uyar iki bin 120 rakımlı pöske dağının kapalı olması nedeniyle karakolda mahsur kalan tır şoförlerini ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Gazel karla Mücadele’de karın durmasıyla beraber 6 adet kar küreme araçlarıyla köy yollarına müdahale edildiğini öncelik olarak ’ta hasta ve yiyecek ihtiyacı olan köylere müdahale edildiğini söyledi.

Gazel Devletin Şefkatini Vatandaşa Hissettireceğiz

Erzincan karayolu pöske dağı geçidinin kapanmasıyla yolda kalan yaklaşık 190 yolcuyla anında irtibat kurup Kelkit’te çeşitli pansiyonlarda misafir edilmesini sağlayan Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel ,devletin şefkat ve yardımseverliğini vatandaşa bir kez daha hissettirmeyi başardı, hem dua hem de takdir aldı. Yolda kalan yolcular da memnuniyetlerini belirterek kaymakama minnet ve şükranlarını sundular.


Kaymakam Ozan Gazel’den Acil Yardım Çağrısına Anında Cevap 

Kaymakam Ozan Gazel bu günde başka bir başarıya imza atarak sosyal medya aracılığıyla yardım çağrısında bulunan Akdağ Köyünün yardımına koştu. Aldığımız bilgiye göre yolu ve elektriği kesilerek mahsur kalan Akdağ köyünün muhtarı Cevdet Kılıç kaymakam Ozan Gazel'e sosyal medya aracılığıyla ulaştı ve yardım talebinde bulundu. Kaymakam Ozan Gazel de sabahın erken saatlerinde köy hizmetleri ekiplerini de alarak uzun uğraşlar sonunda Akdağ köyüne ulaşarak köylünün mağduriyetini giderdi.

Ayrıca bugün Kelkit’in farklı köylerinde yaşayan diyaliz hastalarında kapanan yollar açılarak Kelkit devlet hastanesine getirilerek tedavi ettirildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39