banner333

banner309

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Kelkitli Vatandaşlarım Bizimle Yürüyor

HAK-İŞ Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın Doğan'ı eleştirdi ve Kelkitlilere selamlarını iletti..

Kelkit 26.10.2015, 07:54 26.10.2015, 07:59
banner400
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Spor Salonu'nda HAK- İŞ 13. Olağan Genel Kurulu'nda konuşma yaptı. Erdoğan buradaki konuşmasında medya patronu Aydın Doğan'ın Hilton arazisi oyununa tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkede çok güzel gelişmeler olduğuna işaret ederek, sadece geçen hafta içinde yerli otomobille ilgili tanıtımın yapıldığını, TÜRKSAT 4B uydusunun uzaya fırlatıldığını, İstanbul'da 3'üncü havalimanı için kredi finansman anlaşması imzaladıklarını anlattı.
Erdoğan, 12 milyar Avro maliyetli havalimanının, yılda 150 ile 200 milyon yolcu kapasiteli, dünyanın ilk üç havalimanından biri olacağını, buradan anlaşma süresi boyuca devletin 22 milyar Avro kira geliri elde edeceğini, milli bütçeden "bir Allah'ın kuruşu" çıkmadan bunun yapılacağını bildirdi.
- "Müsaadeyi vermedik diye..."

Bunu üslenen firmalara karşı malum medyanın saldırdığını, bunların kimler olduğunun bilindiğini kaydeden Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu medyanın hangi grup olduğunu biliyorsunuz. İşte paralel medya ile o malum medya. Beraber iş tuttular. Niye, onlar bu ülkede birinci köprüye, ikinci köprüye, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 'hayır' diyenlerin ta kendisidir. Mersin'den KKTC'ye Akdeniz'in altına döşediğimiz borularla su ilettik. Başlıkları attılar, ne diyorlar biliyor musunuz, ' Bu su KKTC'ye ilk kez gitmiyor ki daha önce de gitti zaten' diyorlar. Doğru, balonla gitti ve balon patladı. Bunların hep yaptıkları zaten balon. Biz ise 252 metre suyun derinliğinde, bin 453 metre tabanda boruları oturttuk, yerleştirdik ve yıllık 75 milyon metreküp su, Anamur'dan KKTC'ye gidecek. Bunu yaptık.

Hiç sayifesinin bir kenarında bile bunu zikretmedi. Neden, işlerine gelmiyor. Çünkü bunlar hayırlı işte yoklar, bunlar sadece şerde var. Ama Hilton Oteli'nin arkasındaki o araziye otel müsaadesi, rezidans müsaadesi verilseydi ey Doğan o zaman keyfin yerinde olacaktı. Sana müsaadeyi vermedik diye çılgına döndün, bak şimdi de orası doğal sit alanı ilan edildi, bundan sonra da zaten alamazsın. Bunlar hükümet devirip, hükümet kuran zihniyetlerdir. İktidarımız bunlara bu imkanı vermedi. Bu yolu açmadığı için hiçbir zaman bizimle de uyumlu olmadılar, olamadılar. Kasımpaşalıyım dediğim zaman bana cevap veriyor 'Ben de Kelkitliyim' diyor. Kelkitli seninle yürümüyor, bizimle yürüyor. Kelkit ve Kelkitli kardeşlerime Ankara'dan en kalbi selamlarımı gönderiyorum. Onlar 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçiminde orada istikametlerini belirttiler."

Kaynak: Haber Kelkit
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11