banner333

banner309

Çocuklarımıza Çevre ve Çocuk Ajandası

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Yücel ile birlikte Minik yavrularımıza Çevre ve çocuk ajandası kitabı hediye ettik. İnsanlığın ortak mirası olan tabiatı hoyratça kullanmayalım. Şayet soluduğumuz havanın, İçtiğimiz ve kullandığımız suların, yediğimiz gıdanın, bulunduğumuz yerin temiz olmasını istiyorsak , gelecek nesillere temiz, sağlıklı bir dünya bırakmak için çevremizi temiz tutalım.

Kelkit 21.10.2016, 18:59 21.10.2016, 19:01
Çocuklarımıza Çevre ve Çocuk Ajandası
banner400

 Çocuklarımıza Çevre ve Çocuk Ajandası

                İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Yücel ile birlikte Minik yavrularımıza Çevre ve çocuk ajandası kitabı hediye ettik.

                İnsanlığın ortak mirası olan tabiatı hoyratça kullanmayalım.  Şayet soluduğumuz havanın, İçtiğimiz ve kullandığımız suların, yediğimiz gıdanın, bulunduğumuz yerin temiz olmasını istiyorsak , gelecek nesillere temiz, sağlıklı bir dünya bırakmak için  çevremizi temiz tutalım.

                Çevre ve Çocuk Ajandasıyla Çocuklarımıza şu mesajı verdik;

                "Büyükler çevreyi kirletmiş olabilir. Sizlere çok temiz bir dünya bırakmamış olabilirler. Bundan sonra sizler çevreyi temiz tutarak ve çevreyi kirletenleri uyararak bu görevi yerine getirmelisiniz. Sadece arkadaşlarınızı değil, büyüklerinizi de çevre temizliği konusunda uyarmalısınız. Sevgili çocuklar,  temiz ve eğitimi ile örnek olacak ilçe hedeflerimize katkı sağlayacak bu çalışmanın verimli olacağını düşünüyorum. Geleceğimizin teminatı olan sizlere inanıyor, büyüyen ve gelişen Kelkit yolunda Eğitime desteğimizin artarak devam edeceğini belirtmek istiyorum."

                 Minik Yavrularımıza  içinde çevre ile ilgili eğlenceli bilgilerin bulunduğu ve öğrencilerin yaz ayında notlar alabileceği bir ajanda dağıttık. Öğrencilerin günlük olarak da kullanabileceği ajandaları Kelkit ve Köylerimizde bulunan bütün İlkokullara dağıtarak Çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11
GazetelerTümü