banner333

banner309

Canlı, Kelkit Hayvan Pazarında

Gümüşhane MHP Milletvekili Mustafa Canlı, Kurban Bayramı dolayısyla Cumartesi günü Kelkit hayvan pazarındaydı.

Kelkit 20.09.2015, 22:37 20.09.2015, 22:38
Canlı, Kelkit Hayvan Pazarında
banner400
 Gümüşhane MHP Milletvekili Mustafa Canlı,  Kurban Bayramı dolayısyla Cumartesi günü Kelkit hayvan pazarındaydı.

Sabahın erken saatlerinde hayvan pazarına gezip, hayvan yetiştiricisi olan çiftçilerle bir araya geldi.  Çiftçilerin dertlerini dinleyerek, hayvancılığın ve tarımın Gümüşhane için çok önemli olduğuna vurgu yapan Canlı; “Allah nasip eder, milletimiz yeniden teveccüh gösterir de milletvekili olarak meclise gidersek, ilk işimiz tarım ve hayvancılığı destekleyecek projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

 

1 Kasım da yapılacak olan milletvekili seçimleri için dur durak bilmeden halkla iç içe olan canlı, teşekkür ziyaretlerini bitirmeden yeniden seçim nedeniyle seçim kampanyasına devam etmeye başladı.

 

Meclis çalışmaları için Ankara da kalmak zorunda olduğu günlerin dışında sürekli halkla içe içe olmaya özen gösteren Canlı; “Bir önceki seçim kampanyamızı Kelkit’ten başlatmıştık. Seçildikten sonra milletvekili olarak ilk ziyaretimiz yine Kelkit ilçemize oldu, milletvekilliği süresince sürekli Kelkitli hemşerilerimle birlikte oldum. Yine seçim kampanyamızı Kelkit’ten başlattık diye sözlerine devam eden Canlı, her zaman hemşerilerimle birlikte olmaya özen gösteriyorum, öyle gün oluyor ki Şiran da yayla şenliğine katılıyor, kürtünde düğüne geçiyoruz. Bir günde beş ilçede olduğum gün oluyor. Meclis çalışmaları nedeniyle Ankara’ya gitmem gerektiğinde aynı gün gidip geri dönüyorum. Sürekli halkımızla birlikte olmak benim için vazgeçilmez bir durumdur, bu hareketlilik yorgunluk oluşturuyor tabi ki, fakat vatandaşlarımızın şahsıma ve partimize gösterdiği ilgi yorgunluğumuzu unutturuyor ” dedi.

 Hayvan pazarında konuştuğumuz bir çiftçimiz ise, “Kelkit vefalıdır, yanında olanı, asla unutmaz

 

Haber: Uğur Bulut

Kaynak: Haber Kelkit
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39