banner333

banner309

Çalışkan aday adayı oldu

Kelkit Belediye Meclis Üyesi, Jeoloji Mühendisi Reşat Çalışkan AK Parti’den Kelkit Belediye Başkanlığına aday oldu. 

Kelkit 14.11.2018, 10:00
Çalışkan aday adayı oldu
banner400

Kelkit Belediye Meclis Üyesi, Jeoloji Mühendisi Reşat Çalışkan AK Parti’den Kelkit Belediye Başkanlığına aday oldu. 

Son iki dönemdir AK Parti’den Belediye Meclis üyesi olarak görev yapan Çalışkan, müracaatını AK Parti Kelkit ilçe başkanlığına gerçekleştirdi.

Burada yaptığı konuşmada gerçekleştirdiği hizmetlerle cumhuriyet tarihinin sayfalarında en mümtaz yerini alan AK Parti kadroları içerisinde bulunduğu için Allah’a hamd ettiğini kaydeden Çalışkan, “Yeter söz milletindir sloganıyla siyasi çalışmalarına başlayan ve girdiği bütün seçimlerden başarıyla çıkan AK Parti’nin bu seçimlerden de alnının akıyla çıkacaktır” dedi.

AK Parti’nin bir hizmet partisi olarak kurulduğunu ve halkın derdine çare bulmak için çalıştığını belirten Çalışkan, “Barajlar, köprüler, havaalanları, altyapı, üstyapı tesisleri binlerce proje gerçekleştirmiştir. Enflasyon tek haneli rakamlara inmiş, dünya büyük bir ekonomik kriz yaşarken ülkemiz akılcı yönetim sayesinde bunu en az zararla kapatma yoluna gitmiştir” diye konuştu.

Çalışkan, şunları söyledi: “Bugün başta Ortadoğu olmak üzere, milyonlarca insan kan gölü içerisinde yaşarken, yine milyonlarca insan büyük ekonomik buhranlarla kıvranırken, milletimizin akan kan ve gözyaşının dinmesi, geleceğe güvenle bakabilmesi Ak Parti kadrolarının gösterdiği gayretlerin sonudur. Bizlere bunu sağlayan Allah’a şükrediyor, vesile olanlara teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin bir hizmet partisi olduğunu vurgulayan Çalışkan “Kelkitimiz gerek AK Parti hükümetlerimiz, gerekse AK Partili Belediye yönetimimiz sayesinde son 11 yılda bir çok hizmet gördü. Hemşehrilerimiz şehircilik anlamında, geçmişe nazaran bir çok imkâna kavuştu. Öncelikle seçilmiş bir Belediye Meclisi Üyesi olarak, bu hizmetleri insanımıza kazandıran ekibin içerisinde yer alma fırsatı verdiği için Allah’ıma şükrediyorum. Bundan büyük kıvanç duyduğumu belirtmek istiyorum. Bilgi, beceri ve 10 yıllık yerel yönetim tecrübemi ve mesleki hayatımdaki başarıyı, halkımızın hayat kalitesine daha fazla katkı yapabilmek için, belediye hizmetlerindeki kalite çıtasını daha yükseğe taşımak için, Kelkit Belediye Başkanlığına adaylığımı ilan etmiş bulunuyorum.  AK Parti, belediyeciliğin ustası bir partidir.  AK Partinin usta belediyecilik anlayışını Kelkit’te de pekiştirmeye çıktığımız bu yolda, Cenab-ı Allah’tan yardım diliyor, partili – partisiz bütün Kelkitli hemşehrilerimden destek bekliyorum.  Herkesi, hep birlikte, elbirliği ile Kelkit’imizi daha yaşanabilir bir kent yapmaya davet ediyorum. Sizlerin de desteği ile geçmişin sıkıntılı ve acı hatıralarını unutacak, o hatıralardan ibret almış şekilde, hep birlikte, geleceği inşa edeceğiz. Ülkemizde yaşanan barış ve kardeşlik ikliminin en güzel örneğini Kelkit’te sağlayarak, kimseyi ötekileştirmeden kucaklayacak, bütünleşerek büyüyeceğiz. Kelkit’te hayat kalitesini yükseltme iddiasındayız. Bu iddiayı gerçekleştirmek için her türlü ayrışma ve ötekileştirmenin karşısında duracağız. 
Bütün enerjimizi, her türlü kısır çekişmenin karşısında durarak, birlik ve beraberlik yolunda harcayacağız. Bütün enerjimizi, Kelkit’i yeni bir görünüme kavuşturacak projeleri uygulamak için harcayacağız.  Bütün enerjimizi, şehir mimarimizi Avrupa standartlarına taşımak için harcayacağız. Bütün enerjimizi, ilçemizi cazibe merkezi haline getirmek için harcayacağız. Bütün enerjimizi, Kelkit’imizi 2023 Türkiye hedeflerine uygun hale getirmeye harcayacağız. Bütün enerjimizi, vatandaşlarımıza daha hızlı, daha etkin ve daha verimli hizmet götürmek için harcayacağız. Bütün enerjimizi, Kelkit sevdasını, Kelkitlilik sevdasını bütün gönüllere kazımak için harcayacağız. Bütün enerjimizi, Kelkit için, Türkiye için harcayacağız. Her şey Türkiye için, her şey Kelkit için” şeklinde konuştu.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45