banner333

banner309

"Biz İttifakı, Kelkit Halkıyla Yaptık”

AK Parti Genel Merkezi tarafından yeniden aday gösterilmeyen Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, bağımsız adaylığını açıklamasının ardından yapılan ittifak arayışlarını ve bu arayışlar sonucunda oluşan son durumu değerlendirdi.

Kelkit 24.02.2019, 12:15
"Biz İttifakı, Kelkit Halkıyla Yaptık”
banner400

AK Parti Genel Merkezi tarafından yeniden aday gösterilmeyen Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, bağımsız adaylığını açıklamasının ardından yapılan ittifak arayışlarını ve bu arayışlar sonucunda oluşan son durumu değerlendirdi.

Kendisini Kelkit’in AK Partili Belediye Başkanı olarak görmekten rahatsızlık duyan bazı isimlerin olduğunu dile getiren Başkan Yılmaz, adaylığının engellenmesi için türlü yollara başvurulduğunu söyledi.

Kelkit’in 2002 yılından bugüne AK Parti’nin kalesi durumunda olduğunu hatırlatan Yılmaz, “Niçin bu duruma geldik? Niye bu işler yapılıyor? Anlamak mümkün değil. Eğer vatandaş bizi istemediyse, Kelkit halkı bizi seçmeyecektiyse bugün AK partinin kalesi olan bir ilçede bu tür ittifaklara niye gerek duyuldu. Anlaşılan o ki vatandaşın tercihinin bizden yana olduğu görülmekte” dedi.

Her türlü engellemeye karşın 31 Mart’ta ipi göğüsleyen taraf olacaklarını dile getiren Başkan Yılmaz, “Biz ittifakı Kelkit halkıyla, Kelkit’te yaşayanlarla yaptık. Onlar kiminle ittifak ederse etsin, biz vatandaşımızla ittifakımızı zaten yaptık. Bu işi inşallah başaracağız. Tüm kriterlere uygun olmakla birlikte, yapılan tüm istatistiklerde şahsımıza yönelik teveccühün tavan yapmış olduğu görülmesine karşın bizim adaylığımızı engelleyenler, kendilerini sıkıntıda gördükleri için bu tür davranış içersindeler” diye konuştu.

Yılmaz açıklamasını, “Adaylığımıza engel olanlar şimdi de farklı yolları deneyerek seçimi kazanmaya çalışıyorlar. Ancak Allah’ın da bir hesabı var. Rabbim bu fırsatı hileli yollara sapanlara nasip etmeyecektir” ifadeli ile tamamladı.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (3)
hasan 5 yıl önce
senin kazanman kelkitin kaybetmesi demektir sayın ünal ,sindirdigiklerinde 31 gecesine kadar seninle olacak elindeki imkanlardan yararlanmak icin. sonrası yine aglamak olacak emin ol ,,,
oy 5 yıl önce
reis, imralı canisi ile görüşmeler başlamış.... gidip gelenin haddi hesabı yok diyorlar... haaaa... bu bardağı taşırdı....artık.... bir seçim dersini hak ettin...bu seçimde sana oy yok...
Hakikat 5 yıl önce
Ak partili olupta herşeye rağmen Ünal başkan in yanında olanlar bir nevi partilerine ihanet etmiş olacaklar.eger Ünal bey bağımsız aday olarak kazanır birkaç ay sonra hizmet üretemiyor uz deyip tekrar Ak parti ye geçerse durum nasıl olur. Ünal bey Ak partili dava adamı olur.ona oy veren Ak partililer hain olarak ortada kalır.Ünal bey in işi kolay asıl ona oyvereceklerin durumu çok zor.Ünal bey in kazandığında Cumhur ittifakı partilere geçmeyeceğine dair söz verip yemin billah etmesi lazım. O da yetmez seçmenlere açık çek vermesi lazım.vesselam Ankara dan selam.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11