banner333

banner309

Binalı Yıldırım Kelkit’te

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi ve halka seslendi.

Kelkit 23.10.2015, 08:54 23.10.2015, 08:55
Binalı Yıldırım Kelkit’te
banner400
Aydın Doğan Caddesi üzerindeki AK Parti seçim bürosunda vatandaşlarla buluşan Yıldırım’a AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, milletvekili adayları Hacı Osman Akgül, Cihan Pektaş, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, AK Parti Kelkit ilçe başkan Yusuf Aydın eşlik etti.

Burada vatandaşlara seslenen Yıldırım, bölgenin insanı olduğunu hatırlatarak, “Doğduğum, büyüdüğüm, havasını soluduğum, soğuk sularını içtiğim, iklimi sert, insanı mert Kelkitlilerle beraber olmaktan mutluyum. Gümüşhane’de Kelkit’te vereceğiniz ses Türkiye’de duyulacak” dedi.

“FATİH SULTAN MEHMET GEMİLERİ KARADAN, RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE ARKADAŞLARI DA BOĞAZIN ALTINDAN TRENLERİ YÜRÜTTÜ”

AK Parti iktidarından önceki döneme değinerek “Şiran üzerinden gittiğinizde, Sakaltutan üzerinden gittiğinizde ne kadar sıkıntılar çektiğinizi sizler bilirsiniz. Ama inşallah onlar geride kaldı. Gümüşhane’ye giderken tünellerden geçerken başınız dönüyor. Türkiye’de 30 yılda bir Bolu tünelini yapamayan devletten Rize ile Erzurum arasına 14 kilometrelik tünel yapan bir ülke haline geldik. Fatih Sultan Mehmet İstanbul’u fethederken bir gecede gemileri karadan Haliç’e indirdi. Onun torunları da geri kalır mı? Onun torunları Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları da boğazın altından trenleri yürüttü” diye konuştu.

AK parti olarak 13 yıldır ellerinden geldiği kadar millete hizmet ettiklerini, 7 Haziran’da bir yol kazası yaşadıklarını belirten Yıldırım, bu yol kazasını tekrar yaşamamak için 1 Kasım’da tek başına iktidar olarak hizmetlere kaldıkları yerden devam etmek için destek istedi.

Yıldırım, ilçe merkezinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinin ardından Kelkit Belediyesini ziyaret ederek şeref defterini imzaladı ve ilçeden ayrıldı.


Haber Kaynağı: Sinan Demir - www.haberkelkit.com

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46