banner333

banner309

Beşir Derneği Gönüllüleri Çocukları Sevindirdi

Beşir Derneği Gönüllüleri, Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde belirlenen ihtiyaç sahibi çocukları baştan aşağı giydirdi.

Kelkit 28.01.2014, 16:29 28.01.2014, 16:31
Beşir Derneği Gönüllüleri Çocukları Sevindirdi
banner400
  Hayırseverlerin destekleriyle Beşir Derneği gönüllerinden Aziz Üstün ve Beşir Derneği Gümüşhane Temsilcisi Paşa Özşahin koordinatörlüğünde gerçekleşen organizasyon çocukları Sevindirdi. Proje ile 7 ilköğretim okulunda, kaymakamlıkça belirlenen 80 öğrenci giydirildi.


Yurt içi ve yurt dışında; eğitim, gıda, sağlık, giyim, yakacak. doğal afet ve sosval-kültürel yardımlar yapan Beşir Derneği, sosyal incelemeler sonucunda belirlenen vatandaşlara ihtiyaçları doğrultusunda yardım
lar yapıyor.  Kelkit' te dernek gönüllülerinin çalışmaları ile belirlenen 80 çocuk baştan aşağı Giydirildi.  Organizasyona derneğin Gümüşhane temsilcisi Paşa Özşahin de destek verdi.


Kamu yararına hizmetler devam edecek


Uluslar arası  insani yardım kuruluşu olan Beşir Derneği, 237 temsilciliği, 55 ülkede faaliyetleri ve binlerce  gönüllüsü ile KAMU YARARINA çalışıyor.


Beşir Derneği kurulduğu günden bu yana insanlığın hizmetinde mazlumun ve mağdurun yanında olarak faliyet gösteriyor.


Türkiyede 237 temsilciliği ile çalışmalarını sürdüren dernek yurt dışında Suriye, Somali, Arakan,Cezayir, Batı sahra,Arnavutluk gibi 55 ülkede faliyet gösteriyor.

Yapılan hizmetlerle gönüller yapılırken , hayırlara vesile olan Beşir Derneği uluslar arası birçok ödüle layık görüldü. 2013 yılında çeşitli organizasyonlarda 2 defa Yılın Derneği seçilen Beşir Derneği Kosova’da üstün hizmet ödülünü alarak uluslar arası çalışmalarını taçlandırdı.  Birçok ülke ve kurumdan üstün başarı beratı alan Beşir Derneği hizmeti nimet bilenlerin buluşma  noktası oldu.


 Tüm bu çalışmalar sonucunda Beşir Derneği Kamuya faydalı olan zyaptığı faliyetlerle  devletin yükünü hafifleten kurumlara takdir edilen “Kamu Yararına çalışma statüsü”ne geçti. Dernek kazandığı bu statü ile faliyetlerini dahada büyütecek.

Kaynak:


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48