banner333

banner309

Başkan Ünal Yılmaz'dan 15 Temmuz açıklaması

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, milletin bağımsızlığını korumak için sokaklara çıkan, mücadele veren vatandaşlara teşekkür etti.

Kelkit 13.08.2016, 11:36 13.08.2016, 11:43
Başkan Ünal Yılmaz'dan 15 Temmuz açıklaması
banner400
Yılmaz'ın açıklaması şu şekilde:

"15 Temmuz'dan bu yana milletin bağımsızlığını, namusunu korumak için sokağa çıkan, tankların önünde kahraman olarak dikilen, o mübarek kanlarıyla milletin istiklalini muhafaza eden şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Hepsini  saygıyla, şükranla selamlıyorum. O kahramanların ailelerine sesleniyorum; üzülmeyin onlar peygamberlikten sonra en büyük payeye ulaştılar. O kahramanlar düne kadar sizin evlatlarınızdı, ancak bugün milletin evlatları oldular. Türkiye Cumhuriyeti var oldukça isimleri yaşayacak. Yaralı kardeşlerimi selamlıyorum, acil şifalar diliyorum. 


Milli iradeyi teslim almak isteyenler karşısında, sokağı teslim alan aziz milletimi  yürekten selamlıyor, böyle bir milletin evladı olmaktan gurur duyuyorum. Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'a dik duruşundan dolayı teşekkür ediyorum. Siyasi parti genel başkanlarına dayanışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Emniyet teşkilatımızdaki polislerimin alnında öpüyorum. Peygamber ocağı TSK'nın vatanını, milletini, bayrağını seven demokrasiye gönülden bağlı her personelinin alınlarından öpüyorum. 

Darbe karşısında dünyaya örnek olacak bir duruş sergileyen medya temsilcilerimize özellikle teşekkür ediyorum. STK'larımıza sabaha kadar kesintisiz ezan ve sela okuyan imamlarımıza, seccadelerinin başında dua eden kardeşlerime teşekkür ediyorum. Başkumandanımızın sokağa çıkın emrini duymadan, Vatan, Millet aşkıyla sokağa ilk çıkan İlçeler arasına girmemize vesile olan Vatandaşlarıma, dost ve kardeş ülkelere teşekkür ediyorum. 

İnadına demokrasi, inadına milli irade, inadına barış, inadına kardeşlik. Millete darbe yapmaya kalkanlar darbeyi kendisi yemiştir. 15 Temmuz artık Demokrasi Nöbeti'nin tutulduğu gündür, Demokrasi Bayramı günüdür. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha  Bizimle sabahlara kadar Baş Kumandan'ın emriyle sokakları terk etmeyen Kelkit'ime Şükranlarımı sunuyor, Allah'tan niyaz ediyorum ki " Minarelerimizi Ezansız, Bizleri Vatansız Bırakma Yarabbi".

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45