banner333

banner309

02.10.2015, 01:42

“KELKİT DELİKANLISIYIM” -1

Hemşehrimiz ve iş adamı Sayın Aydın Doğan, Cumhurbaşkanına yazdığı bir mektupta, “Kelkit Delikanlısıyım” demiş. Neymiş efendim! Cumhurbaşkanına sen nasıl “Kelkit Delikanlısıyım” dersin diye adeta bazıları saldırıya geçmişler. Bu durum normal bir durum olmayıp, demokrasiden nasibini almamış teokratik ülkelerde görülen bir durumdur.

**

Ben mektubu okudum Gayet seviyeli adeta sözcükler seçilerek yazılmış. Aydın Bey, bu toprağın çocuğu Kelkitli değil mi? Ne demesini beliyorsunuz?

**

Efendim, Aydın Doğan Cumhurbaşkanına sarf ettiği cümleler, Gümüşhane halkını üzmüş ve incitmiş. Eee !! Aydın Doğan gerçekten Kelkit’i sevmiş olsaydı, mektubunda hakaret etmezmiş”

Aydın Doğan, doğup büyüdüğü, çocukluğunun geçtiği Kelkit’i sevmediğini nereden biliyorsunuz? Kalbini mi yarıp da baktınız? Siz müneccim misiniz? Kendinizi ne zannediyorsunuz? Merhum Erbakan Hocanın söylemi ile “Hadi oradan, hadi oradan!!”

**

KELKİT DELİKANLISININ HİZMETLERİ

Sayın Aydın Doğan, Kelkit’te, Türkiye’nin süt üretiminin yüzde 75’ni karşılayan, 400’ün üzerinde aileye iş vererek, organik tarım süt ürünleri yatırımı yapmıştır. Kelkit Meslek Yüksek Okulu, Şiran’da Okul ve yurtlar, Gümüşhane’de, 500 kişinin ekmek kapısı olan Çağrı merkezi, Aydın Doğan Spor Salonu, İşın Sema İlköğretim Okulu ve Belediyeye ait Sema Doğan Parkı eserlerinden bazılarıdır.

**

Kelkit ve Gümüşhane’yi sevmeyen bir iş adamı bu kadar yatırım yapar mı? AK-Parti iktidarları, Üniversiteyi bitiren işsizler ordusuna sağladığı bir iş imkânı var mı? Üniversite mezunlarının yüzde 30’u işsizdir. 600 kişinin çalıştığı Koza altın madenini sebepsiz yere kapatarak, çalışanların mağduriyetine sebep olan AKP değil mi?

Hasan Bey Mahallesindeki, Aysın Rafet Ataç İlköğretim okulu yapılmadığı için Mahallenin yaklaşık 850 öğrencisi, 6 yıldır, Karaer Mahallesinde Gazipaşa ilköğretim Okulunda çift öğretim yaparak eğitimlerine devam etmektedirler. Karanlıkta taş atanlardan bir ses geldi mi?

**

13 yıldır, Tekke beldemizde bulunan kuşburnu fabrikası çürümeye yüz tutmuştur. İlgilenen var mı? Seçim arifelerinde, bundan 4 yıl önce okullarda öğrencilere verilen tablet bilgisayarların altyapısı yapılmadığı için eğitimde bunlardan yararlanamamaktadır. Öğrenciler okullardan mezun olacak tablet bilgisayarlar halen çalışmıyor. Bu yandaş STK’lar ve sendikalardan bugüne kadar ses çıktı mı? Gündem yapan oldu mu? İşte Gümüşhaneliği üzen, inciten bu ve benzeri konulardır.

**

Üniversiteyi bitiren işsizler, ne yapacağım diye kara kara düşünürken, okuyanlar geleceklerinden kaygı duymaktadırlar. Pahalılık ve yoksulluk doruk noktasına çıkmıştır. Neden bu konular teğet geçilmektedir.?

**

Efendim “ Gümüşhane ve Kelkit, Cumhurbaşkanına şu kadar oy vermiş.” Verdi de kötümü yaptı.? Aynı seçmen, 7 Haziran seçimlerinde de, “başkanlığa ve ülkenin federasyonlara bölünmesine de” hayır dedi ve iktidarı uyardı. 1 Kasımda yapılacak seçimde de, sizin AÇILIMINIZ batsın diyecektir. ( Devam edecek)

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11