banner333

banner309

Uğur Soğutma, Altın Örümcek Ödüllerinde Finale Kaldı

Uğur Soğutma, Saklama Rehberi İsimli Web Sitesiyle Altın Örümcek Ödüllerinde Finale Kaldı

İş Dünyası 27.09.2017, 08:40 28.09.2017, 08:24
Uğur Soğutma, Altın Örümcek Ödüllerinde Finale Kaldı
banner400

Web ve internet teknolojikleri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin tanıtılması, hak ettikleri yeri bulması ve gündem oluşturmalarının sağlanması amacıyla gerçekleştirilen ve bir gelenek halini alan Altın Örümcek ödülleri, 2002 yılından bu yana düzenleniyor. Bu yıl 15. kez düzenlenecek olan web ödülleri organizasyonunda, Türkiye’nin ilk ve en büyük derin dondurucu üreticisi olan Uğur Soğutma Şirketler Grubuna ait “Saklama Rehberi” isimli web sitesi de finallere kaldı. Türkiye’nin ilk gıda saklama rehberi olan ve http://www.saklamarehberi.com adresinden ulaşılabilen web sitesinde; meyve, sebze, et ürünleri, süt ürünleri ve hamur işlerinin derin dondurucularda nasıl depolanabileceği anlatılıyor ve daha sağlıklı beslenmek için çeşitli ipuçları yer alıyor.

Tasarım, içerik, internet, teknoloji ve organizasyon alanlarında en iyileri belirleyen 15. Altın Örümcek Web Ödüllerinde, toplam 34 farklı kategori için 1753 başvuru arasından belirlenen finalistler,  tasarım ve kullanıcı deneyimi, teknik altyapı, özgünlük, amacına uygunluk ve içerik kriterleri bakımından detaylı bir şekilde değerlendiriliyor. Özgün ve kullanışlı tasarımı, her türlü cihaz üzerinde görüntülenebilmesi ve kaliteli içeriği ile finale kalmaya hak kazanan Saklama Rehberi web sitesi, jüri değerlendirmesi sonucunda tüm bu kriterlerden geçer not almayı başardı. Sektörün en deneyimli profesyonellerinden oluşan 16 kişilik jüri, 15 Eylül – 30 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek halk oylamasından sonra, Ekim 2017 tarihinde düzenlenecek ödül töreninde kazananları ilan edecek.

İnovatif projeleri ile tanınan Uğur Soğutma, Saklama Rehberi web sitesinin ödüle layık görüleceğine inanıyor ve tüm müşterilerini, çalışanlarını ve iş ortaklarını https://altinorumcek.com/Halk-Oylamasi/ adresine girdikten sonra “SAĞLIK” ve “YİYECEK&İÇECEK” kategorisi altında yer alan “SAKLAMA REHBERİ” sitemize tıklayarak Facebook, Twitter ve Google+ gibi sosyal medya hesaplarıyla halk oylamasına katılmaya davet ediyor. Saklama Rehberi web sitesinin kısa bir süre önce açılmış olmasına rağmen elde ettiği bu başarı, Uğur Soğutma’nın yenilikçi projelere verdiği önemi de gösteriyor. Saklama Rehberi web sitesi, düzenli şekilde güncellenen özgün ve kaliteli içerikleri ile ziyaretçilerine gıda depolama konusunda başka hiçbir yerde bulamayacağınız tavsiye ve ipuçları vermeye devam edecek.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11