banner333

banner309

Rehber Kırtasiye ikinci şubesini açtı

Gümüşhane’de kırtasiye alanının öncülerinden Rehber Kırtasiye, ikinci şubesini düzenlediği törenle açtı.

İş Dünyası 06.04.2018, 16:38 06.04.2018, 14:03
Rehber Kırtasiye ikinci şubesini açtı
banner400

Gümüşhane’de kırtasiye alanının öncülerinden Rehber Kırtasiye, ikinci şubesini düzenlediği törenle açtı.

Gümüşhane’de genç girişimci Erdal Selvi’ye ait Rehber Kırtasiye, bünyesine yeni bir şube daha ekledi. Cumhuriyet caddesinde bulunan Rehber Kırtasiye, ikinci şubesini de Zafer caddesinde açtı. 

Düzenlenen açılış törenine, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan işletme sahibi Erdal Selvi, davetlileri selamlayarak, “İkinci şubemizin açılışında bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” dedi.

“Muhteşem Bir Mağaza”

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, açılışta yaptığı konuşmada, “Gümüşhane’ye güzellikler ve değerler katan bir iş yerinin sizlerin de katkıları ile açılışını yapacağız. Rehberlik çok güzel bir şey. Keşke hepimize nasip olsa. İnsanlara rehberlik yapabilmek dünyanın en güzel görevlerinden birisidir. Bunu öğretmenlerimizin çok iyi yaptığına, inanıyorum. Bizde onlardan aldığımız feyizle, onlardan aldığımız rehberlik örnekleri ile bizde elimizden gelen gayretleri yapmaya çalışıyoruz. Erdal Selvi kardeşimiz Rehber Kırtasiye ismi ile Gümüşhane’de hakikaten bu şehrin vizyonuna yakışır ihtiyaçlarına cevap verecek rekabetçi ortamı artıracak muhteşem bir mağaza açtı. Ben içeri girdiğimde büyük mağazaların daha güzelini burada görünce de Gümüşhane adına da gurur duydum. Kendisini kattığı değer için seçme fırsatı ve fiyat alternatifi sunduğu için de ayrıca teşekkür ediyorum. Gümüşhane ölçeğinde böyle büyük bir mağaza örneği açma cesareti göstermek ayrıca her şeyin üzerindedir” diye konuştu.

“Hayırlı Olsun”

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse ise, “Ben de hükümet caddesinin müdavimlerindenim. Bu caddeye çok değerli katkı veren Rehber Kırtasiye’nin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Erdal kardeşimizi tebrik ediyorum. Allah hayırlı bol kazançlar nasip etsin. Yeni iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Cesaretinden Dolayı Tebrik Ediyorum”

İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar da, güzel bir mekanın açılışında bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Bu tür işyerlerini açmak, bu tür vizyon projeleri hayata geçirmek cesaret ister. Bu cesaretten dolayı tebrik ediyorum. Erdal kardeşimizin babadan, dededen kalan bir esnaflığı var. İlimizde 50-60 yıldır hizmet eden bir esnaf ailenin çocuğu. Bu sürede memnuniyet oluşturmak çok kolay olabilecek şeyler değildir. Bu noktadan da aileyi de ayrıca tebrik ediyorum. Yeni işyerinin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“Gümüşhane’ye Rehber Olacak”

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise Erdal Selvi’nin kırtasiye noktasında Gümüşhane’ye de rehber olacağını kaydederek, “Burayı ‘Rehber Kitap ve Kırtasiye’ ismini koymuş ama burası Kitap Sarayı olmuş. Ne ararsanız burada var. Meslektaşlarını da görüyorum burada. Onları da burada görmek bizi ayrıca sevindiriyor. Gümüşhane gelişim gösteriyor. Büyüdüğünü gösteriyor. Bu yönde şehri emin olarak biz de bu tür iş yerlerine her zaman destek olacağız. Sizlerin yanında olacağız. Allah utandırmasın” ifadelerine yer verdi.


 

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11