banner333

banner309

Memlekete Ahde Vefa: Ünlüpınar'da Güney Alabalık Tesisleri

Kelkit Ünlüpınar'lı İzzettin Güney gurbetteki birikimini memleketi Kelkit Ünlüpınar'da Alabalık tesislerine yatırdı. Restaurantın yanında kamelyalar, dinlenme ünitelerinde bilardo tesisleri çocuk oyun sahası gibi birçok ayrıntı var.

İş Dünyası 16.08.2017, 12:42 17.08.2017, 08:52
Memlekete Ahde Vefa: Ünlüpınar'da Güney Alabalık Tesisleri
banner400

Kelkit Ünlüpınar'dan hemşerimiz İzzettin Güney, SGK müfettişliği, yerel yönetimlerde çeşitli, pozisyonlarda üst düzey yöneticilik yapmış uzun yıllar bürokraside hizmet vermiş memleket sevdalısı bir hemşerimiz. Yıllar boyu maaşlarından birikimini melketi Kelkit'te yol kenarındaki mükemmel diyebeleciğimiz bir tesise yatırdı. Geçtiğimiz günlerde Güsiad Genel Başkanı Yüksel Yalçın ile misafir olduk. 

Güney Alabalık tesislerinin kuruluş öyküsünü anlattığında, duygusal anlar yaşandı. İzzettin Güney, bu tesislerden para kazanmak gibi bir programının olmadığını, tek amacının buraya bir tesis kazandırmak olduğunu eşi ve çocuklarıyla İstanbul'da ikamet ettiğini Kelkite yılda 15-20 günlüğüne ancak gelebileceğini ifade etti. 3 mühendis çocuğunun eğitimini müteakip memleket sevdasının böyle bir karar aldığını ifade eden Güney, gurbette çalışıp kazanan hemşerilerin böyle girişimleri Gümüşhane'yi geliştirecek, istihdam sağlayacak. Şimdilik çalışanlar ve işletmenin sorumlu yöneticisi üzerinden takip ettiğini, aile üyelerinden işin başında kimsenin bulunmadığını ifade etti. 

Kır düğünü ve sair organizasyonlara müsait kamelyalarla destekli tesis, duş üniteleri, mescitleri ile neredeyse konaklama tesisi hizmetlerine eş, başta Gümüşhanli hemşerileri olmak üzere  yoldan geçen herkesi ağırlamaya hazır. Hemşerimiz İzzettin Güney beyi örnek ve girişimci yatırımıyla tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45