banner333

banner309

Medical Park Yıldızlı Hastanesi Gümüşhane'de Doktorlarla Tanışma Yemeği Düzenledi

Türkiye’de 28 hastanesiyle Sağlık Bakanlığından sonraki en büyük sağlık sunucusu olan Medical Park Trabzon Hastanesi Gümüşhane’de sağlık sektörü çalışanları ve doktorlarla tanışma ve buluşma yemeği düzenledi.

İş Dünyası 14.10.2016, 11:26 14.10.2016, 11:29
Medical Park Yıldızlı Hastanesi Gümüşhane'de Doktorlarla Tanışma Yemeği Düzenledi
banner400
Medical Park Trabzon Yıldızlı Hastanesi tarafından organize edilen ve Keyvenim Restoranda gerçekleştirilen programa Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd.Doç.Dr. Özgür Çelebi, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Pehlivan, Medical Park  Trabzon Yıldızlı Hastanesi Genel Müdürü Uzm.Dr.Abdullah Cantürk, Başhekim Op.Dr. Ahmet Çubukçu, Şiran Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Emrah Ünal, Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op.Dr. Yavuz Çakıroğlu, Gümüşhane’de görev yapan doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı.



Yemekte Medical Park Trabzon Yıldızlı Hastanesi doktorlarından Gastroenteroloji cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Can Keçe Obezite Cerrahisi, Endokrinoloji ve Metabolizma hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. İnan Anaforoğlu Diyabet (Şeker Hastalığı), Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Osman Işık Çocuk cerrahisinde yapılan işlemler, Estetik Plastik ve Rekonsrüktif Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Emrah Sözen ise Plastik cerrahi de yapılan işlemler hakkında; hekimlere sunumları ile bilgilerde bulundular.



“SAĞLIK HİZMETİNDEN EŞİT DERECEDE FAYDALANMAK HERKESİN EN TEMEL HAKKIDIR”



Programda meslektaşlarına seslenen Medical Park Yıldızlı Hastanesi Genel Müdürü Uzm.Dr. Abdullah Cantürk, Medical Park hastanelerinin 1993 yılında “Herkes için sağlık” felsefesiyle yola çıktığını ve bu yolda “Sağlıklı yaşam, sağlık hizmetinden eşit derecede faydalanma herkesin en temel hakkıdır” ilkesiyle yollarında ilerlemeye devam ettiklerini söyledi.



Türkiye genelinde 17 ilde 27 hastane ve 15 bin çalışanı olan Medical Park hastaneler grubunun Trabzon’da 2 hastanesinin bulunduğu ve bu hastanelerimizde yaklaşık 700 çalışan, 70 uzman hekim, 52’si yoğun bakım yatağı olmak üzere 220’ye yakın yatağımız var” dedi.



“ULUSLARARASI STANDARTLARDA HASTANECİLİK ANLAYIŞI”



Medical Park hastaneleri grubunun temel yönetim ideolojisinin tıbbi eğitim ilkelerinden ödün vermeden, hasta haklarına saygılı, gelişmiş sağlık teknolojileri ve tıbbi donanımıyla uluslararası standartlardaki kaliteli hastanecilik anlayışını Türkiye’nin her şehrinde sunabilmek olduğunu kaydeden Cantürk, “Amacımız uzman doktor kadroları, deneyimli sağlık personeli ve ileri teknoloji sağlık cihazlarıyla hasta odaklı üstün hizmet anlayışımızı Türkiye genelindeki her sosyo-ekonomik statüdeki hasta profiline ulaştırmaktır. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.



“AMACIMIZ BÖLGE İNSANININ SAĞLIK SORUNLARININ BÖLGEDE ÇÖZÜLMESİ”



Medical Park olarak Trabzon’daki hastanelerindeki amaçlarının bölge insanının sağlık sorunlarının bölgede çözülmesine katkı sağlamak olduğunu vurgulayan Cantürk, “Bunu da sizlerle işbirliği içerisinde, buradaki ve bölgedeki hekimlerimizle sağlayacağımızı düşünüyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.



“YOLLAR KISALIYOR”



Medical Park Yıldızlı Hastanesi Başhekimi ve Trabzonspor Asbaşkanı Op.Dr. Ahmet Çubukçu ise aslen Gümüşhaneli olduğunu belirterek, “Trabzon-Gümüşhane arasındaki yollar kısalıyor. Artık iç içe yaşamlarını devam ettirecekler. Burada yüz yüze tanışmadığımız fakat telefonla çok görüştüğümüz arkadaşlarımız var.  Hepinize davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09