banner333

banner309

İŞKUR Otobüsü 20 Eylül’de Gümüşhane’de

Milli Seferberlik Kampanya Otobüsü 20 Eylül’de Gümüşhane’de

İş Dünyası 18.09.2017, 21:36
İŞKUR Otobüsü 20 Eylül’de Gümüşhane’de
banner400

Gümüşhane Valiliğinden yapılan açıklamada; 

Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde başlayan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızın öncülüğünde Bakanlığımız politika ve programları olarak hayata geçirdiğimiz “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” kapsamında çalışma hayatında istihdam olanaklarının artırılması için işbaşı eğitim teşviki, artı istihdam teşviki gibi birçok teşvik hayata geçirilmiş bulunmaktadır. Türkiye’nin kamu istihdam kurumu olarak İŞKUR, vatandaşlarımızın emeğini, tam ve üretken istihdam’da değerlendirmek ve bunu yaparken tüm “kurumsal kapasitesini” kullanarak Devlet/Millet işbirliğinin üretken bir parçası olarak tüm imkânlarını sunmayı amaçlamaktadır.

Bu çerçevede Kurumumuz hizmet kapasitesinin artırılması ve gelişen ve değişen işgücü piyasasına uyum sağlanabilmesi amacıyla yürütülen faaliyetlerimizden biri olarak; Milli Seferberlik Kampanya aracı hazırlanmış olup, İlimizde faaliyetler göstermek üzere görevlendirilmiştir. 'Kamu İstihdam Hizmetlerinin Geliştirilmesi Operasyonu Programı' kapsamındaki iletişim çalışmalarından biri olan ve Kurumumuz’un verdiği hizmetleri tanıtarak daha çok kişinin istihdama katılmasını sağlayacak tanıtım faaliyetlerinin gerçekleştirileceği Milli Seferberlik Kampanya otobüsü, 20 EYLÜL 2017 tarihinde ilimizde olacaktır.

Milli Seferberlik Kampanya otobüsünde İŞKUR tanıtım görevlileri bir gün süre ile vatandaşlarla yüz yüze görüşmeler yapacaktır. İş ve Meslek Danışmanları; iş arayanlar ve işverenlere sunulan (teşvikler) hizmetler ile kurslar, mesleki eğitim hizmetleri, uygulamalı girişimcilik eğitimi, İşbaşı Eğitim Proğramları,toplum yararına programlar gibi çeşitli hizmetleri tanıtacaklardır.

Milli Seferberlik Kampanya otobüsü İl Merkezinde 20 Eylül Çarşamba günü Ziraat Bankası Önünde hizmet verecek olup İş ve Meslek Danışmanları 1 gün içerisinde sokaktan geçen vatandaşlardan üniversite öğrencilerine, meslek değiştirmek isteyenlerden işverenlere kadar birçok kesimle görüşmeler yapacaktır.

Kamuoyuna duyurulur, denildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11