banner333

banner309

İŞGEM 3. Yönetim Yönlendirme Komitesi Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane Geleneksel ve Organik Ürünler İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) 3. Yönetim Yönlendirme Komitesi toplantısı yapıldı.

İş Dünyası 12.01.2018, 18:30 12.01.2018, 18:35
İŞGEM 3. Yönetim Yönlendirme Komitesi Toplantısı Yapıldı
banner400

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası yoğun çalışmaları ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından Rekabetçi Sektörler Programına sunulan Gümüşhane Geleneksel ve Organik Ürünler İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) 3. Yönetim Yönlendirme Komitesi toplantısı yapıldı.

Gümüşhane Ramada otel toplantı salonunda Maximilian Fodinger’in moderatörlüğünde yapılan toplantıda katılımcılara bilgi veren İŞGEM proje Kilit Uzmanı Dr. Ertan Uzay, İŞGEM’ de bu zamana kadar gerçekleştirilen faaliyetler hakkında katılımcılara ayrıntılı bir sunum yaptı.

İŞGEM Proje ofisi olarak yaptıkları duyurular ve çalışmalar ile Gümüşhane’de binden fazla kişiye ulaştıklarını ve bu kişilere düzenledikleri tanıtım toplantıları ile İŞGEM de yer almaları için bilgilendirme yaptıklarını belirten Ertan Uzay, bu çalışmalar neticesinde İŞGEM de yer almak için 200 müracaat topladıklarını söyledi. DOKA ve işbirlikçi kuruluşalar ile yapılan istişareler sonucunda bu müracaatlar içerisinden bir eleme yaparak sayıyı 56 ya düşürdüklerini söyleyen Uzay, bu 56 girişimciye İŞGEM Projesi kapsamında belirlenen eğitimleri vermeye başladıklarını ve eğitimlerinde tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti.

Proje uzmanı Buğra Barlas ise İŞGEM Kiracılarının Değerlendirme Kriterleri ve KOSGEB Uyumlu İş Planları üzerine bilgilendirme yaptığı toplantıda, son olarak İŞGEM Genel Müdürü Gürbüz Odabaşı tarafından İŞGEM Mevcut durumu ve yapılabilecek ek çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi aktarıldı. Toplantı soru cevap ile son buldu.

Toplantıya Gümüşhane Vali Yardımcısı Ali Arıkan, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, Tarım İl Müdürü Edip Birşen, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hakan Topaç, DOKA Gümüşhane İl Koordinatörü Serkan Atabaş ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39