banner333

banner309

Hemşehrimiz Selim Kara'yı Ziyaret Ettik

Etimesgutta Nasip Emlak Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kara ile mesleği üzerine konuştuk.

İş Dünyası 03.12.2013, 22:02 04.12.2013, 08:44
Hemşehrimiz Selim Kara'yı Ziyaret Ettik
banner400

Ankara Etimesgut Süvari Mahallesin'de NASİP EMLAK Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kara Ofisin'de hayli neşeli geçen bir sohbet ile Haber 29 Gazetesine Emlak Dünyasın'dan gelişmeleri aktardı.


Sevgili Hemşehrimiz Selim Kara Şiran A.Duruçay Köyü doğumlu Ankara Etimesgut Bölgesinde Nasip Emlak Bünyesinde ticari hayatını yürütüyor. Selim Kara ile mesleğe ait yaptıgımız röportajda gazetemize önemli bilgiler verdi.


Selim Bey Nasip Emlak Kaç Yılında Kuruldu?

Nasip Emlak 2005 yılında Etimesgut Süvari Mahallesinde, aile şirketi olarak kuruldu. O tarihten itibaren yönetim kurulu başkanlığını yürütmekteyim. Bünyemizde 6 çalışanımız ile yolumuza devam ediyoruz.


Etimesgut ve Ankara Bölgesi'nde Emlak Sektörünüzün Durumunu ve Gelecegini Bize Aktarırmısınız?

Öncelik'le şunu belirteyim emlak sektörü denildiğinde müşterilerimizin aklına bin bir türlü herşey geliyor. Bu algıyı biz Nasip Emlak Ofisi olarak müşterilerimizin aklından şüpheyi kaldırdık prensibimiz  olan Şeffaf Ticaret Sözünü benimsiyoruz. Gelelim emlaktaki sorunlara inşaat sorunlarına; Bizim meslegimiz genel olarak inşaat ile alakalı olduğu için kapsamlı bir meslek Etimesgut'ta geçmişten bugüne birçok müşterimizi daire sahibi yaptık. Biliyorsunuz ki inşaat sektörü bir çok kişiye istihdam sağlayan bir meslek. Haliyle ekonomiye katkısı büyük. Etimesgut bölgesinde sektörümüz şu an çok durgun. Emlak piyasasın'ın bu kadar  durgun olmasını kış aylarına bağlıyoruz. Umut ediyoruz ki müşterilerimiz soğuktan dışarı çıkmıyor (Selim bey burda gülüyor) . Etimesgut'ta şu anda kapasite yüzde yüz dolu, bu bir gerçek ki konut ihtiyacını karşılamak mümkün olmuyor bunun için yeni imarlı yerler açılıp yeni binalar yeni siteler yapılarak sektöre rahat bir nefes aldırmak lazım.



Nasip Emlak Bünyesin'de Hizmetleriniz Nelerdir?

Müşterilerimiz ofisimize girdikten sonra bize emanetler. Bizden alışveriş yapmalarına gerek yok öncelikle gelip sıcak çaylarını yudumluyorlar. Tabiki bizden teveccüh edip daire temin etmek isteyen müşterilerimize özel araçlarımız ve deneyimli müşteri temsilcilerimiz ile aradıkları keselerine ve hoşlarına giden daire, dükkan, tarla, arsa ihtiyaçlarını gideriyoruz. Onlar beğendikleri gayrimenkullarına yapacaklarını hayal ederken biz kredi varsa kredilerini yoksa tapu satışlarını satış danışmanlarımız ile gideriyoruz onlar sadece tapularını alıyor ve keyifli bir şekilde evlerine gidiyorlar.


Selim Bey Siz Genç Ve Dinamik Bir İş adamısınız bunu neye baglıyorsunuz?

Ticarete atılırken hiç bir korkumuz olmadı Elhamdülillah. Ayrıca inşaat sektöründe hizmet vermekteyim Kara kardeşler inşaat ltd şti şirketi yönetim kurulu başkan yardımcısıyım. Genç ve dinamik olmak sektörümüzün en büyük kozu bunun için genç kardeşlerime sesleniyorum insanları mutlu etmek ticaretin en büyük faktörüdür. Bunu söylerken size 29 yaşında bir genç kardeşiniz olarak söylüyorum.



Selim Bey Bize Kapılarınızı Açtığınız İçin Teşekkür Ediyorum İş Hayatınız Ve Özel Hayatınızda Başarılar Diliyoruz..

Bende Özellikle Haber29 Çalışanlarına ailesine teşekkür ediyorum Gümüşhaneli hemşehrilerimi her zaman ofisimize çay içmeye bekliyoruz ,selam ve saygılarımı iletiyorum..

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11